Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ποιους υποψιάζεται η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ για τη δολοφονία των Χρυσαυγιτών;;;

Στο σενάριο ότι η εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι τρομοκρατική ενέργεια και πράξη αντιποίνων για το φόνο Φύσσα, φαίνεται ότι η...
καταλήγει η Αντιτρομοκρατική η οποιά ανέλαβε και την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αντιτρομοκρατική εκτιμούν ότι η εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο παιδιών πιθανότατα είναι αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τείνουν στο σενάριο ότι πρόκειται για πολιτική πράξη πιθανότατα από αριστερή οργάνωση.

πηγή:athensmagazine.gr

Αστυνομικές πηγές συνδέουν τη διπλή εκτέλεση με τον Μαζιώτη

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το διπλό έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο

«Περιμέναμε το χτύπημα» λένε υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που ερευνούν τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Μάλιστα, συνδέουν την αιματηρή επίθεση με τον Νίκο Μαζιώτη και τρομοκρατικές ομάδες.

Και ο σύμβουλος του Γ.Παπανδέου Α.Ρόντος στο σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή;


Στον πρώην συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τον μυστηριώδη Αλεξ Ρόντο εστιάζονται και πάλι οι έρευνες για την υπόθεση της σχεδίου απόπειρας δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. 
Ο τότε διοικητής της ΕΥΠ και βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής, προχώρησε στην αποκάλυψη μιας αναφοράς των ρωσικών υπηρεσιών προς την ΕΥΠ το 2008 ότι ο Αλεξ Ρόντος  ήταν "Ο άνθρωπος που γνώριζε την υπόθεση της συνωμοσίας για την δολοφονία του Κώστα Καραμανλή"! Και τονίζει ότι"Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο, αλλά γενικά ότι πληροφορίες μας έδιναν οι Ρώσοι αποδεικνύονταν απόλυτα αξιόπιστες".

Κρύβονται απ' τη Βουλή Σαμαράς - Στουρνάρας

Δεν θα συζητηθούν τελικώς στη Βουλή οι δύο επίκαιρες ερωτήσεις για τον φόρο ακινήτων που είχαν κατατεθεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα καθώς ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε κώλυμα και δεν θα παραστεί στο 
κοινοβούλιο.


Οι επίκαιρες ερωτήσεις -που είχαν κατατεθεί την περασμένη Τρίτη- απευθύνονταν στον Αντώνη Σαμαρά αλλά είχε ανακοινωθεί ότι θα τις απαντούσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε εφαρμογή του Κανονισμού της Βουλής που ορίζει ότι ο πρωθυπουργός απαντά σε ερωτήσεις που του απευθύνονται εκτός και αν το αντικείμενο είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητας υπουργού, οπότε τότε απαντά ο υπουργός.

Πηγή ΑΜΠΕ

Υπόθεση υποκλοπών σε Καραμανλή: Κλήθηκε σε απολογία ο Μ. Καρχιμάκης

Αιφνιδιαστικός έλεγχος στο σπίτι και στο γραφείο του Μ. Καρχιμάκη. Κατηγορείται για το αδίκημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας




Οι εισαγγελείς, οι δικαστές... θα τιμωρηθούν για την εγκληματική τους αδιαφορία;

Τι γράφει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άρθρο 21, παράγραφος 3;


ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Ι.Χ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ…

Το αργότερο μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα έχει ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή του taxisnet στην οποία οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας που θα πρέπει να πληρώσουν έως το τέλος του έτους.