Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε ποια είναι τα δέκα σημάδια που δείχνουν ότι το παιδί σας έχει κακομάθει

Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τα κακομαθημένα παιδιά των φίλων σου, ακόμη και των αγνώστων στην παιδική χαρά ή στο εμπορικό κέντρο, αλλά όταν έρχεται η ώρα να δεις το δικό σου πρόβλημα, πιθανότατα να εθελοτυφλείς.

Όσο όμως και να μη θέλεις να παραδεχτείς ότι κάτι κάνεις λάθος, η άσχημη συμπεριφορά του παιδιού σου προκαλεί προβλήματα τόσο μέσα στο σπίτι όσο κι έξω από αυτό. 


Οφειλέτης ξεφτίλισε και ψάρωσε υπάλληλο Εισπρακτικής εταιρείας ! Σπάστε τους τα νεύρα… (ΗΧΗΤΙΚΟ)

diaforetiko.gr : PB13001125 600x449 Οφειλέτης ξεφτίλισε και ψάρωσε υπάλληλο Εισπρακτικής εταιρείας ! Σπάστε τους τα νεύρα… (ΗΧΗΤΙΚΟ)Όσοι είστε πελάτες τραπεζών και έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές θα γνωρίζετε σίγουρα την εταιρεία Mellon.

Πρόκειται για μία εταιρεία που έχει ρόλο διαμεσολαβητή και ενημερώνει τους πελάτες πιστωτικών ιδρυμάτων για ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές.

Οριστικό: Κούρεμα καταθέσεων και κάτω απο 100.000 για τη διάσωση των τραπεζών


Κούρεμα καταθέσεων και για όσους έχουν λογαριασμούς με ποσά κάτω των 100.000 ευρώ αποφάσισαν οι εκπρόσωποι της Ε.Ε. για τη διάσωση των προβληματικών τραπεζών. Υιοθέτησαν πλήρως δηλαδή το μοντέλο bail-in που ακολουθήθηκε πειραματικά στην Κύπρο και βάζουν το «μαχαίρι» ακόμη πιο βαθιά. Τώρα αναμένεται η μεγάλη φυγή των καταθέσεων στην Ελλάδα και φυσικά η επιδείνωση της κατάστασης της ρευστότητας στη χώρα.