Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Αδιέξοδο στις ΗΠΑ – 48 ώρες μακριά από τη χρεοκοπία – Απέρριψε ο Λευκός Οίκος την πρόταση των Ρεπουμπλικάνων

usa newΣτην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται οι ΗΠΑ, μόλις δύο 24ωρα μακριά από τηνπροθεσμία για την αύξηση του ορίου στο χρέος. 
Ο Λευκός Οίκος απέρριψε την πρόταση των Ρεπουμπλικανών, αφήνοντας αιχμές για την προσπάθεια ικανοποίησης του σκληροπυρηνικού “Tea Party”.
H πρόταση του ρεπουμπλικανικού κόμματος προέβλεπε προσωρινή αύξηση του ορίου χρέους έως τις 7 Φεβρουαρίου και χρηματοδότηση της κυβέρνησης, στα ίδια επίπεδα, έως τις 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να αρθεί «λουκέτο» σε πλήθος ομοσπονδιακών υπηρεσιών της κυβέρνησης.
http://www.bankwars.gr/

Τα οφέλη του πρωινού σεξ στην… υγεία μας!

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε αυτή την συνήθεια;

Πρωινό σεξ. Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν διάθεση για σεξ με το που ξυπνήσουν, τη στιγμή που η πλειοψηφία των ανδρών το επιζητά. 

Άγχος, υποχρεώσεις, ρουτίνα. Πού να βρεις διάθεση για ερωτικά παιχνίδια, με το που σηκωθείς από το κρεβάτι; 

Κι όμως, καλό θα ήταν από εδώ και πέρα να αναθεωρήσετε, καθώς τα οφέλη του πρωινού σεξ είναι πολλαπλά. 

Θέλετε αποδείξεις; 

Διαβάστε παρακάτω:


Ποιος υπουργός κυκλοφορεί με αυτό τεράστιο μπλε hands free;

Ποιος υπουργός κυκλοφορεί με αυτό τεράστιο μπλε hands free;

Σκορπάει απίστευτα γέλια σε όλες τις συσκέψεις!

Νέα βόμβα από την Τρόικα: Ζητά επιπλέον μέτρα 3 δις ευρώ

Νέα βόμβα από την Τρόικα: Ζητά επιπλέον μέτρα 3 δις ευρώ
Σε χαρτιά που διακινούνται μεταξύ όσων παρακολουθούν το ελληνικό πρόγραμμα το 2014, αυτή τη στιγμή, έχει κενό 2,5 δισ. ευρώ κατά την πιο συντηρητική εκτίμηση, 4 δισ. ευρώ κατά κάποιους, πάντως όχι λιγότερο από 3 δισ. ευρώ. 
Σε αυτό αναφερόταν ο Άσμουσεν σύμφωνα με κύκλους του Λουξεμβούργου.

Φήμες θέλουν την άφιξη του Galaxy S5 τον Ιανουάριο

Δεν υπάρχει διάψευση από τη Samsung

Και εκεί που η κατάσταση έδειχνε να ησυχάζει από φήμες σχετικά με το Samsung Galaxy S5, έρχεται μια νέα πληροφορία που μόνο ως «βόμβα» μπορεί να χαρακτηριστεί: Το Galaxy S5 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014!

Η Samsung δεν επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει, ως τώρα, αλλά το σκεπτικό πίσω από αυτήν την πληροφορία είναι λογικό: To S3 κυκλοφόρησε το Μάιο του 2012, ενώ το S4 το Μάρτιο του 2013. Γιατί το επόμενο της σειράς να μην κυκλοφορήσει σε ένα 10μηνο από τον προκάτοχό του;

Η συριακή αντιπολίτευση πίσω από την απαγωγή μελών του Ερυθρού Σταυρού

Η συριακή αντιπολίτευση πίσω από την απαγωγή μελών του Ερυθρού ΣταυρούΜια ομάδα τζιχαντιστών της συριακής αντιπολίτευσης βρίσκεται πίσω από την απαγωγή χθες Κυριακή στην Ιντλίμπ έξι μελών της Διεθνούς Επιτροπής ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) και ενός εθελοντή της Ερυθράς Ημισελήνου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε απελευθέρωσε τους εργαζόμενους στη ΔΕΕΣ και το μέλος της Ερυθράς Ημισελήνου, τους οποίους είχαν απαγάγει την προηγουμένη στον δρόμο που συνδέει την Σαρακέμπ με την Σαρμόν», στην επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Η ΔΕΕΣ είχε ανακοινώσει πριν λίγο ότι τρία από τα μέλη της καθώς και ο σύρος εθελοντής της Ερυθράς Ημισελήνου αφέθηκαν ελεύθερα.

Το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε είναι μια ομάδα τζιχαντιστών, που πρόσκειται στην αλ Κάιντα, και πολεμά κατά των δυνάμεων του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Πολιτικά "αγχωμένη" εμφανίζεται η κυβέρνηση από την αίτηση άρσης ασυλίας που εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο, του πρώην πρωθυπουργού του Γ.Παπανδρέου.

Τα πολιτικά περιθώρια να μην γίνει δεκτή η αίτηση άρσης ασυλίας είναι πολύ στενά. 

Δηλαδή θα τολμήσουν να απορρίψουν την αιτηση άρσης της ασυλίας του την ίδια ώρα που (και σωστά) για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής προχωρούν σε άρσεις ασυλιών με συνοπτικές διαδικασίες .




Ρουφιάνος και δωσίλογος της κατοχής ο πατέρας του Κώστα Σημίτη, Γεώργιος Σημίτης!

Νομικός σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας και επι Κατοχής ο Γεώργιος Σημίτης

Ο μπαμπάς του Σημίτη εκ δεξιών του Άρη Βελουχιώτη την ώρα που αυτός έβγαζε το γνωστό του λόγο στη Λαμία.. 


Από τραπεζίτης αρχικομμουνιστής! 

Ο Άρης αποκεφαλίστηκε, ο Γεώργιος μεγαλούργησε οικονομικά και ο υιός του διάλυσε τη χώρα και τώρα παίρνει 6000 ευρώ το μήνα σύνταξη πρωθυπουργού!


Ο πατέρας Σημίτης σύμβουλος επί Κατοχής του Γεωργίου Μερκούρη, του αρχηγού του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος!

Μία αλήθεια για τον δονητή που σοκάρει

Το κείμενο που θα διαβάσετε μπορεί να ενδεχομένως να σοκάρει κάποιους, αλλά είναι μια πραγματικότητα. 
Ο δονητής, ο γνωστός δονητής που για κάποιες γυναίκες είναι ο “καλύτερος φίλος” και όλοι τον έχουμε συνδέσει είτε με το πορνό, ή έστω με τη σεξουαλική απόλαυση, πρωτοχρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά και μόνο για ιατρικούς λόγους και αυστηρά σαν ιατρικό εργαλείο. 
Διαβάστε πως ξεκίνησε και πως κατέληξε, ο γνωστός σε όλους και όλες... δονητής.





«Ντρέπομαι γιατί ήμουν Νεοδημοκράτης»

samarasΓράφει ο Ν.Παπαδόπουλος, πρώην φανατικός Νεοδημοκράτης 

Αντώνη Σαμαρά και λοιποί βολεμένοι πρώην συνιδεάτες μου. Αποχωρώ από το μαντρί του κόμματος ντροπιασμένος, 

θυμωμένος και εξαπατημένος… 

Ντρέπομαι γιατί υπηρέτησα ως στέλεχος μία παράταξη που συνεχίζει το καταστροφικό έργο των προηγουμένων κυβερνήσεων!! 

Θυμώνω γιατί επέτρεψα στον εαυτό μου να πεισθεί για τον δήθεν πατριωτισμό του Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών του κόμματος 


“Η διαφθορά αγγίζει τον ΣΥΡΙΖΑ”… σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα

syriza-kentrinews

Εντονη ανησυχία προκαλούν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ υποθέσεις διαφθοράς, που αγγίζουν όλο και περισσότερα στελέχη και βουλευτές του κόμματος.

Η Κουμουνδούρου βλέπει ξαφνικά να αμφισβητείται το θεωρούμενο ως a priori “ηθικό πλεονέκτημα” της Aριστεράς, καθώς δυο βουλευτές της βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο τέτοιων υποθέσεων: ο οικονομολόγος, βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος για θέματα ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης και ο αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Διοίκησης, εργατολόγος και βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ένα μαγευτικό ταξίδι στο βυθό του Τιτανικού..

Ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στα ερείπια του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου....


Λάτρεις της ιστορίας ή απλά μια εμμονή με την τραγική ιστορία αγάπης του James Cameron για τον αβύθιστο Τιτανικό; Διαθέτοντας 45.000 ευρώ, μπορείτε να απολαύσετε μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία, ανακαλύπτοντας από κοντά τα ερείπια του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου.

Έρευνα-σοκ: Οι Ελληνίδες προτιμούν σεξ χωρίς προφύλαξη και οι άνδρες... άλλες γυναίκες


Έρευνα-σοκ: Οι Ελληνίδες προτιμούν σεξ χωρίς προφύλαξη και οι άνδρες... άλλες γυναίκεςΣοκ προκαλούν τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας έρευνα της Durex για τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων. 

Το 38% των γυναικών υποστήριξε πως είχε κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, χωρίς ωστόσο να θεωρούν ότι έπραξαν σωστά.

Παράλληλα, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τα αυξημένα ποσοστά που παρουσιάζουν οι άνδρες που δεν μένουν πιστοί σε μία σχέση. 

Το κρασί μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης κατάθλιψης

κρασίΜερικά ποτηράκια κρασί την εβδομάδα μπορούν να μειώσουν κατά ένα τρίτο τον κίνδυνο εμφάνισης κατάθλιψης.
Σύμφωνα με ισπανούς επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ναβάρα στην Παμπλόνα, η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ, και ειδικότερα κρασιού, συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο κατάθλιψης.
Όσοι καταναλώνουν από δύο έως επτά μικρά ποτηράκια κρασιού την εβδομάδα, έχουν 32% λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν από κατάθλιψη, συγκριτικά με όσους δεν πίνουν ποτέ αλκοόλ.

Παιδικές διαδραστικές παραστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Φωτόγραμμα συνεχίζει τη διαδραστική παράσταση βιωματικού θεάτρου στο θέατρο «Άνεσις» όπως και τα εκπαιδευτικά προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας (Λαϊς) στο Γκάζι.

Παιδικές διαδραστικές παραστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Διαδραστική παράσταση βιωματικού θεάτρου στο θέατρο «Άνεσις» 
Μετά την περυσινή επιτυχία της παράστασης βιωματικού θεάτρου «Αναζητώντας τη ζωή / Οι περιπέτειες της Σοφίας και του Νικόλα» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τσίρος και η θεατρική ομάδα Φωτόγραμμα, παρουσιάζουν και πάλι την παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά, μαθητές και μαθήτριες, που στόχο έχει τη συμμετοχή των θεατών σε αυτή, "σχεδιάζοντας" ένα εκπαιδευτικό, διαδραστικό πολυθέαμα. 

«Ξέχασαν να ρωτήσουν τον Τσίπρα, αν έχει δουλεψει ποτέ στην ζωή του»

Ένα αιχμηρό σχόλιο για τη χθεσινή εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή “Ενικός” του Νίκου Χατζηνικολάου, έκανε ο Βασίλης Κικίλιας μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter. O…. 
βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας είναι από τους λίγους που αξιοποιούν διαδραστικά τα social media, κυρίως το “εγκεφαλικό” Twitter, για να περάσουν στοχευμένα πολιτικά μηνύματα, και αυτή τη φορά “χτύπησε”, βάζοντας στο στόχαστρό του τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
“Ίσως μου διέφυγε χθες σ´ένα εξαιρετικό Eniko αλλά δεν άκουσα κάποιος να ρωτάει τον Αλέξη Τσίπρα αν έχει ποτέ δουλέψει στη ζωή του. Λεπτομέρειες”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter  o Βασίλης Κικίλιας.
Πηγή: ysterografa.gr

Στις ΗΠΑ «ξεφορτώνονται» χρεόγραφα υπό τον φόβο της χρεοκοπίας

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, οι επενδυτές πούλησαν μεγάλες ποσότητες βραχυπρόθεσμου αμερικανικού χρέους, σημειώνει το δημοσίευμα... 


Οι επενδυτές και οι τράπεζες στις ΗΠΑ ξεφορτώνονται ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων υπό τον φόβο ενδεχόμενης χρεοκοπίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal. 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!!

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΔΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ! 


Πλήρωνε για πολλά χρόνια ΤΕΒΕ - Όμως τώρα που το χρειάστηκε ήταν ανασφάλιστος - Ντροπή!

mantatanews nosokomeioΔεν δέχθηκαν βαριά ασθενή γιατί ήταν ανασφάλιστος...
Ο κ. Δημήτρης ασφαλιζόταν επί επτά χρόνια στο ΙΚΑ και στη συνέχεια επί 21 χρόνια στο TEBE, αλλά έκλεισε το μαγαζί του λόγω της κρίσης και χρωστώντας παντού έμεινε ανασφάλιστος.
«Έπαθα έμφραγμα και με νοσήλευαν στην Παμμακάριστο επί εννέα ημέρες αναζητώντας ένα νοσοκομείο να με δεχτεί για στεφανιογραφία.
Δεν δέχτηκε κανείς, ενώ για να πάρω εξιτήριο αναγκάστηκα να υπογράψω ένα χαρτί ότι τα νοσήλια θα τα πληρώσω στην εφορία», διηγήθηκε χθες στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα κοινωνικά ιατρεία και τα φαρμακεία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" στη συνέχεια, ο κ. Δημήτρης υπέστη πνευμονικό οίδημα, μεταφέρθηκε στον Ερυθρό και με πρωτοβουλία και εμμονή του θεράποντος γιατρού του έκανε τελικά αγγειοπλαστική.
Για τα φάρμακά του απευθύνεται έκτοτε σε κοινωνικό ιατρείο.

Σε ελεύθερη πτώση η απασχόληση-Μειώθηκαν και τα ημερομίσθια

Kατά 1,97% μειώθηκε η μέση απασχόληση στις κοινές επιχειρήσεις, φέτος το Φεβρουάριο, σύμφωνα με στοιχεία του ΙΚΑ, από την επεξεργασία των «Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων» (Α.Π.Δ.). 

Αναλυτικά, υποβλήθηκαν και επεξεργάστηκαν... «Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις» (Α.Π.Δ.) από 182.379 κοινές επιχειρήσεις και 9.323 από οικοδομοτεχνικά έργα.

Από καιρό φωνάζουμε ότι είναι χοντρά λαμογια οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης-δημοσκόποι.

Έργα ύψους 5 εκατ. ευρώ έχουν αναλάβει από κρατικούς φορείς 8 εταιρείες δημοσκοπήσεων την τελευταία τετραετία. Στην ΚΑΠΑ RESEARCH η μερίδα του λέοντος, έπονται MRB και GPO... 

Δεκάδες συμβάσεις με το Δημόσιο και κονδύλια εκατομμυρίων συνθέτουν το σκηνικό της σχέσης του κράτους με τις μεγαλύτερες δημοσκοπικές εταιρείες στην Ελλάδα. 

Οκτώ εταιρείες, διάσημες στο κοινό για τις πολιτικές δημοσκοπήσεις, που συχνά πραγματοποιούν για λογαριασμό μεγάλων μέσων ενημέρωσης, έχουν αναλάβει τα τελευταία τέσσερα χρόνια 60 έργα από τον στενό δημόσιο τομέα και δημόσιους φορείς, με αντάλλαγμα περίπου 4,8 εκατομμύρια ευρώ. 


Τρανσέξουαλ αποκαλύπτει την αμαρτωλή σχέση της με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ! [εικόνα]

Τρανσέξουαλ αποκαλύπτει την αμαρτωλή σχέση της με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ! [εικόνα]

Σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη γνωστής τρανσέξουαλ που εξομολογήθηκε ότι διατηρούσε συχνές ερωτικές επαφές με κορυφαίο πρώην υπουργό και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Η απίστευτη αυτή ερωτική ιστορία, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Newsbomb, είχε διάρκεια τουλάχιστον 7 μήνες και την εξομολόγηση έκανε η ίδια η τρανσέξουαλ, Μαρκέλλα Μαλτέζου.

Δάνειο και στον ΔΟΛ από την πρώην τράπεζα του Ρέστη!

Όπως αποκαλύπτει το The Press Project πρόκειται για διάφορα δάνεια μεταξύ αυτών και ένα 8 εκατ. ευρώ στον ΔΟΛ (Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη) όταν ο εφοπλιστής ήταν βασικός μέτοχος και μέλος της διοίκησης του ΔΟΛ

Κι άλλα δάνεια έχουν χορηγηθεί από την τράπεζα First Business Bank κατά παρέκκλιση της τραπεζικής πρακτικής μεταξύ άλλων και σε εταιρείες με τις οποίες ο πρώην ιδιοκτήτης της τράπεζας, εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης είχε κάποια σχέση (ήταν μέτοχος ή μέλος της διοίκησης).

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ασύρματης μετάδοσης δεδομένων

Γερμανοί ερευνητές πέτυχαν νέο παγκόσμιο ρεκόρ ασύρματης μετάδοσης δεδομένων με ταχύτητα 100 Gbit ανά δευτερόλεπτο, σε απόσταση άνω των 20 μέτρων στο εργαστήριό τους...
 
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ασύρματης μετάδοσης δεδομένων
Γερμανοί ερευνητές πέτυχαν νέο παγκόσμιο ρεκόρ ασύρματης μετάδοσης δεδομένων με ταχύτητα 100 Gbit ανά δευτερόλεπτο, σε απόσταση άνω των 20 μέτρων στο εργαστήριό τους και με συχνότητα 237,5 Ghz. Αν και σε πειραματικό ακόμα στάδιο, πρόκειται για ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης των ασύρματων ευρυζωνικών επικοινωνιών, οι οποίες αποτελούν μια εναλλακτική και φθηνότερη λύση σε σχέση με τα σταθερά δίκτυα οπτικών ινών, ιδίως για τις απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές, όπου η τοποθέτηση καλωδίων απαιτεί μεγάλες επενδύσεις.

Επί ποδός πολέμου στο Μαξίμου με την ανένδοτη στάση της Τρόικας για νέα μέτρα

Επί ποδός πολέμου στο Μαξίμου με την ανένδοτη στάση της Τρόικας για νέα μέτρα

Έντονους τριγμούς στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Νέα Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. προκαλεί η επιμονή της Τρόικα στη σκληρή γραμμή, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο φόβος για τη λήψη νέων μέτρων.

Σχέδια έκτακτης ανάγκης κεντρικών τραπεζών για χρεοκοπία ΗΠΑ



Οι κεντρικές τράπεζες έχουν αρχίσει να καταρτίζουν σχέδια έκτακτης ανάγκης για την συνέχιση της λειτουργίας των χρηματοοικονομικών αγορών στην περίπτωση που οι ΗΠΑ κηρύξουν χρεοστάσιο, σύμφωνα με το Bloomberg. 

Το πρακτορείο, επικαλούμενο αξιωματούχους που γνωρίζουν το θέμα, αναφέρει ότι οι policy makers συζήτησαν τις πιθανές αντιδράσεις τους κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνεδρίασης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον.

Ελεονώρα Μελέτη sεxy: Είστε έτοιμοι να δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία;

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να δείχνει πιο...
όμορφη από κάθε άλλη φορά αλλά όπως δήλωσε και στο περιοδικό ΟΚ! η σεζόν που τελείωσε ήταν η δυσκολότερη για εκείνη αφού όπως είπε αυτή τη χρονιά "φλέρταρε" επικίνδυνα με την κατάθλιψη. Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Η Μαρία Μπεκατώρου αγκαλιά με τον αγαπημένο της στην Σύρο!

Δείτε τι δήλωσε:

"Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων ετών, με δυσάρεστα γεγονότα που μου κόστισαν πολύ ψυχολογικά και διαδεχόταν το ένα το άλλο. Η δουλειά που κάνουμε απαιτεί να μην περνάει τίποτα από όσα νιώθουμε προς τα έξω. Αυτό με έκανε να πιεστώ πολύ και να ζω μια διπλή ζωή, μία της απόλυτης έκθεσης μέσω της δουλειάς και μία μέσω της απόλυτης κατάρρευσης σε προσωπικό επίπεδο".   Aπολαύστε την!


Οι Ευρωπαίοι που πάνε Μουντιάλ

Ποιες χώρες διεκδικούν απευθείας ή μέσω μπαράζ την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας; 

Ποια είναι τα πιθανά σενάρια και ποιοι θα είναι οι ισχυροί στα μπαράζ; 

Διαβάστε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στους προκριματικούς ομίλους της Ευρώπης.

Μία αγωνιστική απέμεινε για να ολοκληρωθούν τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου στην Ευρώπη. Μόλις πέντε ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας, ενώ παραμένουν "ανοιχτά" άλλα οκτώ εισιτήρια, τέσσερα απευθείας και άλλα τόσα μέσω μπαράζ.
Ένα από αυτά διεκδικεί και η Εθνική Ελλάδος, με τους διεθνείς μας να φιλοξενούν το αδύναμο Λίχτενσταϊν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να ελπίζουν σε... γκέλα της Βοσνίας στη Λιθουανία.


Διαβάστε που βρέθηκε το ένα χαμένο βαλιτσάκι-κοριός της ΕΥΠ!

Πριν μπούμε στο ζουμί της είδησης να εξηγήσουμε για τους λίγους που δεν γνωρίζουν ότι τα περί ου ο λόγος βαλιτσάκια είναι φορητά συστήματα που τοποθετούνται σε καίρια σημεία και διαθέτουν...

τεχνολογικές δυνατότητες όχι μόνο να καταγράφουν 15.000 τηλέφωνα και συνομιλίες σε ακτίνα μέχρι 12 μιλίων αλλά ορισμένα μοντέλα έχουν και...

άλλες ικανότητες, όπως σάρωση της φωνής του στόχου αλλά και θερμική παρακολούθηση! ("βλέπουν" δηλαδή τον στόχο και μέσα σε κτίρια). Αυτά και άλλες θαυμαστές δυνατότητες η ΕΥΠ δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει παρά μόνο με την άδεια εισαγγελέως. Έτσι η διαδικασία γίνεται νόμιμη και το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και νομικά. Ουδείς βέβαια δεν είναι σίγουρος ότι τηρείται πάντα η διαδικασία...

Η διαφθορά στην Ελλάδα κοστίζει 14 δισ. ετησίως!

Στα 14 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται το κόστος της διαφθοράς στην Ελλάδα, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνον το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας, αλλά και... ολόκληρη τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που καταβάλλεται για έξοδο από την κρίση. Αυτό επισήμανε ο καθηγητής Οικονομικών και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Χάρρυ Παπαπανάγος, αναπτύσσοντας το θέμα «Διαφθορά και θεσμοί στην Ελλάδα της κρίσης, σε μια Ευρώπη χωρίς λύσεις» σε ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Τι απαντούν Μητρόπουλος και η σύζυγος του Πλούταρχου για τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ


Με πικρία, απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος στην είδηση πως το ΣΔΟΕ του επέβαλε πρόστιμο 992.000 ευρώ, καθώς φέρεται να μην εξέδωσε απόδειξη παροχής υπηρεσιών ύψους 1 εκατ. ευρώ.
Ο Αλέξης Μητρόπουλος,σύμφωνα…