Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής

Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής

Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής
Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής, δείτε τη βαθμολογία και τα στατιστικά, καθώς και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Ανατριχιαστικό: Οι τρομοκράτες έχουν πληροφόρηση για τις κινήσεις της ΕΛΑΣ


Οι τρομοκράτες (απλοί τρομοκράτες ή και πράκτορες ξένης δύναμηςq) της Σέχτας Επαναστατών, την οποία όλες οι ενδείξεις καταδεικνύουν ως την οργάνωση που διέπραξε την σφαγή έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, φαίνεται ότι έχουν άριστη πληροφόρηση από πηγές στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και δεν κτύπησαν τυχαία.
Η επίθεση έγινε στις 18.50 της περασμένης Παρασκευής και εκείνη την ώρα πραγματοποιείται η αλλαγή της βάρδιας των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Η σιωπή χαλάει το σεξ


Η σιωπή χαλάει το σεξ

Οι άνθρωποι που εκφράζονται άνετα για το σεξ την ώρα της σεξουαλικής επαφής, αποκομίζουν πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτήν, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Όπως έδειξε, η άνεση στην σεξουαλική επικοινωνία σχετίζεται απευθείας με την σεξουαλική ικανοποίηση, με όσους μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα για το σεξ να έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να το κάνουν και στη διάρκειά του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι παρακολουθούσαν τον Καραμανλή;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Α. Κανδύλη και θ. Σωτήρη στην εφημερίδα Realnews, «με το ΑΦΜ της εν λόγω εταιρείας είχαν αγοραστεί τέσσερα κινητά. 

....Τα τρία από αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί στις πρώτες υποκλοπές, την περίοδο 2004-2005. 




Υγεία: Φύσημα, η παιδική νόσος της καρδιάς: Πόσο επικίνδυνη είναι;

Η διαγνωστική σημασία του «αθώου» παιδικού φυσήματος.


Τι είναι το φύσημα καρδιάς;...


Η διάγνωση του φυσήματος στην καρδιά είναι ο πιο συχνός λόγος παραπομπής του παιδιού στον καρδιολόγο. 




Τεχνικές εντυπωσιασμού που δεν πιάνουν (στο σeξ)


Επάνω στην προσπάθεια, λάθη γίνονται. 20 από αυτά μπαίνουν αυτόματα στο πάνθεον της αντρικής γελοιότητας.

Ο γενικός κανόνας λέει πως μας αρέσει να σε βλέπουμε να προσπαθείς να μας εντυπωσιάσεις στα πρώτα ραντεβού, είτε με τα παλαιάς κοπής κόλπα των gentleman, που θα ανοίξουν πόρτες και θα σερβίρουν κρασί, είτε με τρικ της νέας εποχής, που συμπεριλαμβάνουν επίθεση με όλα τα μέσα, facebook, twitter, instagram και πάει λέγοντας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΡΑΣΤΙΚΑ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!

85ecde627bcd2f84578c18153d5f06d8Όλα τα κόμματα –ακόμα και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ- εξέδωσαν ανακοινώσεις καταδίκης του μακελειού του Ν. Ηρακλείου. Φραστικής καταδίκης, για τα μάτια του κόσμου, γιατί κατά τα άλλα αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί του απίστευτου εγκλήματος. Τήρησαν, όμως, τα προσχήματα. Ωστόσο, υπάρχει στην χώρα ένας κορυφαίος παράγων, που αρνείται πεισματικά να καταδικάσει –έστω και φραστικά- το έγκλημα! Πρόκειται για τον πρόεδρο της δημοκρατίας («όλων των Ελλήνων», υποτίθεται…), Κάρολο Παπούλια!

Πως να μιλήσω στο παιδί για την οικονομική κρίση;

kid-at-deskΤα τελευταία χρόνια βιώνουμε μια κατάσταση που έχει δημιουργήσει σε όλους:άγχος, ανασφάλεια, απαισιοδοξία, έλλειψη ελπίδας για το μέλλον. Σε άλλους ανθρώπους αυτά τα συναισθήματα εμφανίζονται σε μεγαλύτερο βαθμό και σε άλλους σε μέτριο βαθμό. Οι πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά λόγω των φανερών οικονομικών δυσκολιών, έχουν σαν αποτέλεσμα να βιώνουμε συναισθήματα όπως:ένταση, θυμό, θλίψη…

Αντιμέτωποι με τα ισόβια, Καρχιμάκης και Παπανδρέου ;

"εαν στοιχειοθετηθεί το κακούργημα για παραβίαση μυστικών της πολιτείας"
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ
Πασόκοι συνδικαλιστές της ΕΥΠ παρέδιδαν κρατικά μυστικά στον Καρχιμάκη, σε συνατνήσεις σε ...καφετέριες στο Κολωνάκι, ενώ κυβερνούσε (;) ο Καραμανλής

Πρώτο Θέμα: Από τον Αύγουστο προγραμματισμένη η δολοφονική επίθεση

Καμία σχέση με την δολοφονία Φύσσα - Η απόφαση για την εκτέλεση είχε ληφθεί από τον Αύγουστο

Όσα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται και καταγγέλλει, μετά την στυγνή δολοφονία 2 Ελλήνων Εθνικιστών από τρομοκράτες έξω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στο Ν. Ηράκλειο, έρχεται να επιβεβαιώσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Το δημοσίευμα, βασισμένο σε υψηλόβαθμες πηγές της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τονίζει ότι η τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν προγραμματισμένη από τον Αύγουστο!