Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΛΟΣ στους φακούς επαφής…Τώρα θα μπορείς να ΑΛΛΑΞΕΙΣ το χρώμα των ματιών σου ΜΟΝΙΜΑ!!!

ΤΕΛΟΣ στους φακούς επαφής…Τώρα θα μπορείς να ΑΛΛΑΞΕΙΣ το χρώμα των ματιών σου ΜΟΝΙΜΑ!!!Ήρθε το τέλος των χρωματιστών φακών επαφής. Ο Δρ Κένεθ Ρόζενθαλ ...
από τη Νέα Υόρκη ανακάλυψε μια νέα τεχνική που θα αλλάζει μόνιμα το χρώμα της ίριδας του ματιού.

Η τεχνική ονομάζεται εμφύτευση τεχνητής ίριδας και περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός λεπτού εμφυτεύματος σιλικόνης στο μάτι.

Η τεχνική θα εφαρμόζεται για αισθητικούς λόγους αλλά και για τη θεραπεία παθήσεων όπως η ετεροχρωμία -μια πάθηση των ματιών στην οποία το χρώμα των οφθαλμών είναι διαφορετικό.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας τομής 2,8 χιλιοστών στον κερατοειδή και στη συνέχεια την εισαγωγή του διπλωμένου εμφυτεύματος. Όταν μπαίνει στο μάτι, το εμφύτευμα επανέρχεται στο κανονικό του σχήμα και τοποθετείται στη σωστή θέση.

Δυστυχώς το εμφύτευμα δε θα διορθώνει προβλήματα μυωπίας ή αστιγματισμού, όμως η επέμβαση θεωρείται ασφαλής. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά συνολικά και περιλαμβάνει τη χρήση τοπικού αναισθητικού

H AΓΟΡΑ ΒΟΑ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ” ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

drachmes-660_0Μεγαλόσχημοι επιχειρηματίες χτυπούν την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ, κουβαλώντας στις αποσκευές τους χρέη μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Μαζί και κρατικοδίαιτοι που δεν θέλουν να χάσουν τη θέση τους ή επιδιώκουν να πάρουν θέση ή και να τη διευρύνουν στο νέο σκηνικό που διαμορφώνεται και, μπροστά στη δική τους σωτηρία, δεν νοιάζονται για το αν θα επιστρέψουμε σε ένα τοπικό νόμισμα και αν οι Έλληνες πολίτες συναγωνίζονται σε καταναλωτική δύναμη τους πολίτες μιας μικρής και αδύναμης οικονομικά αφρικανικής χώρας.