Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά είναι τα χρέη που διαγράφει η εφορία

Τη διαδικασία διάκρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο σε εισπράξιμες και ανεπίδεκτες είσπραξης καθορίζει εγκύκλιος του Χ. Θεοχάρη.

 Όπως αναφέρεται, για τον χαρακτηρισμό των ληξιπροθέσμων οφειλών προς το Δημόσιο και συμβεβαιωμένων οφειλών προς τρίτους ως ανεπίδεκτων είσπραξης πρέπει αποδεδειγμένα να έχουν εξαντληθεί σωρευτικά όλες οι ενέργειες για τον εντοπισμό πηγών αποπληρωμής και αναγκαστικής είσπραξης, χωρίς να έχει επιτευχθεί η πλήρης εξόφληση των οφειλών ήτοι: 


Άραβες και Τούρκοι παίρνουν τον Αστέρα: Ποιοι είναι οι αγοραστές

Κοινοπραξία με επικεφαλής την AGC Equity Partners υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά, ύψους 400 εκατ. ευρώ, για τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Δείτε το προφίλ της







Απίστευτο βίντεο! Βουλευτής της ΝΔ προτρέπει τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό!!


Με σύντομο και κυνικό τρόπο, ο υιός του Σταύρου Ψυχάρη του ΔΟΛ, Ανδρέας Ψυχάρης της ΝΔ, έδωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση το περίγραμμα της αντίληψης που έχει για την Παιδεία, τόσο ο ίδιος όσο και κατ΄επέκταση η κυβέρνηση Σαμαράς. 

Έτσι ο υιός Ψυχάρης έδωσε συμβουλές προτρέποντας όσους γονείς έχουν χρήματα να στείλουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό.

ΠΗΡΑΝ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΙ... ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!!! ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!!!

Επίσημο δείπνο παρέθεσε την Κυριακή, η Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Amanda Sloat, στους Δημάρχους της «Πρωτοβουλίας των Πέντε» - Αθηναίων Γ. Καμίνη, Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, Πατρέων Γ. Δημαρά, Βόλου Π. Σκοτινιώτη και Ιωαννιτών Φ. Φίλιου. 


Η κα. Amanda Sloat από αυτή την θέση είναι υπεύθυνη για θέματα που σχετίζονται με την Ελλάδα, την Τουρκία και την Κύπρο, καθώς και για τον συντονισμό με τους Ευρωπαίους για την εμπλοκή των ΗΠΑ με τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Κατά την διάρκεια του δείπνου συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα, που αφορούν στα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αυτήν την περίοδο και τις θέσεις και τις προτάσεις της «Πρωτοβουλίας των Πέντε».

epoli.gr

Ξεκινούν κατασχέσεις λογαριασμών από την Πέμπτη – Χωρίς καμία προειδοποίηση η εφορία θα αρπάζει χρήματα

 Ξεκινούν κατασχέσεις λογαριασμών από την Πέμπτη – Χωρίς καμία προειδοποίηση η εφορία θα αρπάζει χρήματα

- Μέσα σε 10 ημέρες οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να κατάσχουν τα χρήματα
- Η κατάσχεση θα γίνεται από ΣΔΟΕ, Εφορία, Οικονομική Αστυνομία κλπ
- Μισθοί, συντάξεις, καταθέσεις κινδυνεύουν αμέσως μόλις γίνει ληξιπρόθεσμη η οφειλή