Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ: Παιδιά αστέρων που δεν γνωρίζαμε πόσο σέξι είναι

Παιδιά αστέρων που δεν γνωρίζαμε πόσο σέξι είναι! Εκτός από πλούτη και διάσημους γονείς, διαθέτουν ομορφιά, γοητεία και σεξ απίλ...


Κι αν σας πούμε ότι το γνωρίζαμε για όλους θα ήμασταν σίγουρα ψεύτες!

Δείτε οκτώ παιδιά αστέρων της μεγάλης οθόνης και της μουσικής σκηνής, που δεν ξέραμε πόσο ακαταμάχητα σέξι είναι!





Μπρία Μέρφι: Η κόρη του Έντι Μέρφι που εργάζεται ως μοντέλο.



Σκοτ Ίστγουντ: Ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου πατέρα του, ενώ ασχολείται και με το μόντελινγκ. Σύντομα, θα τον δούμε στην ταινία "Fury" στο πλευρό του Μπραντ Πιτ.



Άιρλαντ Μπάλντουιν: Η δίμετρη κόρη των Άλεκ Μπάλντουιν και Κιμ Μπάσιντζερ πραγματοποιεί τα πρώτα τη βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.



Τσετ Χανκς: Ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον έχει συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές, όπως "Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου" και "Περίπτωση Λάρι Κράουν". Παράλληλα, ασχολείται και με την άλλη μεγάλη του αγάπη τη ραπ μουσική.



Ντακότα Τζόνσον: Η κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του best seller της Ε. Λ. Τζέιμς, "50 αποχρώσεις του γκρι". Θα υποδυθεί την Αναστάζια Στιλς, την παρθένα, που ξελογιάζεται από το δισεκατομμυριούχο Κρίστιαν Γκρέι.



Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ: Ο 20χρονος γιος του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και της Μαρία Σρίβερ εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός.



Κορίν Μπίσοπ: Η 19χρονη κόρη του Τζέιμι Φοξ δεν έχει καμία σχέση με τη βιομηχανία του θεάματος. Είναι φοιτήτρια σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.



Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ: Η κόρη του Μικ Τζάγκερ και της Τζέρι Χολ θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα ανερχόμενα μοντέλα στον κόσμο, με συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου