Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Έκοψαν εκπομπή στον αέρα για να μην ακουστεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής




Πρωτοφανής φίμωση και λογοκρισία, έκοψαν ζωντανή εκπομπή στον αέρα για να μην ακουστεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής Υγεία και Οικολογία πραγματοποιήθηκε ένα τηλεφωνικό γκάλοπ για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας  Κασιδιάρης  επικοινώνησε με τον σταθμό για να σχολιάσει τα αποτελέσματα και τις παράνομες διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Ενώ συνδέθηκε τηλεφωνικά με το "κοντρολ ρουμ" του σταθμου, την στιγμή που πήγε να ακουστεί στο αέρα ξαφνικά άρχισαν να μαυρίζουν οι οθόνες των τηλεθεατών έως ότου κόπηκε η ζωντανή εκπομπή προτού ολοκληρωθεί. Μάλιστα στην ροή του τηλεοπτικού σταθμού εμφανίστηκε μια άλλη εκπομπή άσχετη με το πρόγραμμα της ημέρας.
Κυβέρνηση και κανάλια τρέμουν στην κυριολεξία την αλήθεια για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου φίμωση και λογοκρισία. 

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκαλύπτει το στημένο σκάνδαλο Βατοπεδίου (video)

Να συγχαρούμε τον Ευθήμη (Μάκ)  Τριανταφυλλόπουλο για την αποκάλυψη της αλήθειας για το στημένο σκάνδαλο Βατοπεδίου. Να το συγχαρούμε για την αμεροληψία, για το θάρρος τους και για την ικανότητά του να ερευνά.

Το αντίχριστο διακομματικό σύστημα, μη εξαιρουμένου κανενός κόμματος, ούτε της Χρυσής Αυγής δεν θέλησε να αποκαλύψει το φιάσκο. Όμως αγαπητέ Ευθύμη το σκάνδαλο Βατοπεδίου είχε και ένα άλλο σκοπό. Να κατηγορηθεί το Άγιον Όρος και να ανασχεθεί το πνευματικό έργο του. Διότι στο Άγιον Όρος χτυπάει καρδιά της Ορθοδοξίας παγκοσμίως. Ο βασικός σκοπός των νεοταξιτών πολιτικών μας είναι να μην πηγαίνει ο κόσμος στο όρος να εξομολογείται. Τόσο απλά.

Επιγραφές που τα λένε όλα….

7







Πέρα για πέρα…..Ελληνικά!!!











Πέθανε ο Φίλιππος Συρίγος (ΒΙΝΤΕΟ)

Φίλιππος συρίγος
Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Τι συμβαίνει με το ελληνικό πρόγραμμα: Οι δανειστές ξορκίζουν τα νέα μέτρα, η Τρόικα επιμένει, το Μαξίμου αγωνιά

Τι συμβαίνει με το ελληνικό πρόγραμμα: Οι δανειστές ξορκίζουν τα νέα μέτρα, η Τρ

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως καλείται να ισορροπήσει τους επόμενους μήνες η ελληνική κυβέρνηση, καθώς θα συνεχίσει να βρίσκεται «μεταξύ σφύρας και άκμονος» τη στιγμή που οι εκπρόσωποι της Τρόικα και οι προϊστάμενοί τους φανερώνουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, αλλά και σημάδια σύγχυσης αναφορικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Sex χωρίς ταμπού: Νέες έρευνες αποκαλύπτουν τι θέλουμε στο κρεβάτι

Σήμερα το άγριο σεξ πουλάει περισσότερο από ποτέ. Είναι καυτό, φοράει χειροπέδες, τυλίγεται με σχοινιά, δένεται με μεταξωτές γραβάτες και απαιτεί μία λέξη ασφαλείας σε περίπτωση που το σαδομαζοχιστικόΈνα παγκόσμιο μπεστ σέλερ με σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο οδήγησε στην απρόσμενη κυριαρχία της ερωτικής -στα όρια του πορνό- λογοτεχνίας. Η καινούρια τάση προδίδει την ανάγκη μας για περισσότερο σασπένς στις προσωπικές μας στιγμές; Μάλλον, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα πρόσφατων μελετών που φανερώνουν τις άγριες σεξουαλικές διαθέσεις αντρών και γυναικών.



Xαριστική βολή στη μεσαία τάξη (με αφαίμαξη 6 δισ. €) - Τι προβλέπει το προσχέδιο του Προϋπολογισμού του 2014

Νέα μέτρα 6 δισ. ευρώ κρύβει το προσχέδιο του νέου Προϋπολογισμού, με το οποίο θα δοθεί η χαριστική βολή στη μεσαία τάξη. Κυβέρνηση και τρόικα, με όχημα την «τρύπα» στο ασφαλιστικό σύστημα και τα μειωμένα έσοδα στα κρατικά ταμεία, προωθούν για το 2014 μια σειρά από νέα μέτρα, 
τα οποία έχουν να κάνουν με πρόσθετες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και παροχές υγείας, αλλά και με αυξήσεις φόρων.


ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ!!!!! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ... ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!!!

Δώδεκα μέρες συμπληρώνονται σήμερα από το κλείσιμο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, της πρώτης ύστερα από 17 χρόνια.

Αν έως την ερχόμενη Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και το 
Κογκρέσο, όπου την πλειοψηφία έχουν οι ρεπουμπλικάνοι, δεν καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία, οικονομολόγοι προειδοποιούν ότι μια χρεοκοπία θα δημιουργήσει «παγκόσμιο οικονομικό χάος».

Οι δούρειοι ίπποι του νεο-οθωμανισμού δρουν ανενόχλητοι


Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε.

Ένα 24ωρο μετά την ολοκλήρωση της “ιδιωτικής επίσκεψης” του Τούρκου υπουργού Egemen Bağış στην Ελληνική Θράκη, η ισλαμική εφημερίδα Zaman δημοσίευσε κατάλογο και φωτογραφίες 19 οθωμανικών τζαμιών που βρίσκονται σε όλη την έκταση της Ελληνικής επικράτειας και «περιμένουν την ημέρα να αποκατασταθούν».

Πώς προέκυψε αυτή η λίστα; Στις 8 Φεβρουαρίου του 2010, η τουρκική εφημερίδα Aksam αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την λέκτορα Neval Konuk του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά (Marmara Üniversitesi) για τα “οθωμανικά μνημεία” στην Ελλάδα με χρηματοδότηση του τουρκικού ΥΠΕΞ.


Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο γραφείο Βαρβιτσιώτη!

Με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανώνυμη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και …
Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το βράδυ της Τετάρτης.
Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο γραφείο Βαρβιτσιώτη


Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «Τούρμπο» στο κρεβάτι;



Αναρωτηθήκατε ποτέ, όταν βλέπετε μια εντυπωσιακή γυναίκα να περνάει από δίπλα σας, πόσο καλή μπορεί να είναι στο σεξ; Σίγουρα ναι.

Οι περισσότεροι άνδρες το κάνουν. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναρωτηθείτε για το πόσο καλή μπορεί να…. είναι, δεν έχετε παρά να μάθετε την ηλικία της. Εάν είναι από 31 μέχρι 45, έχει πολλές πιθανότητες να είναι όχι απλά καλή, αλλά δυναμίτης!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν επιστήμονες από το πανεπιστημιακό κέντρο Χακενσακ του Νιου Τζέρσι στις ΗΠΑ, ύστερα από έρευνα που έκαναν σε περισσότερες από 500 γυναίκες. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά περισσότερο ενεργή και απολαμβάνει το σεξ, από τα 31 της μέχρι τα 45 της.

Της κακομοίρας στο Ρίο: Πατέρας και γιος τσάκωσαν τη μάνα με εραστή!

Της κακομοίρας στο Ρίο: Πατέρας και γιος τσάκωσαν τη μάνα με εραστή!

Επεισόδιο μπροστά στα έντρομα μάτια γειτόνων

Όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή του Ρίου, όπου κυριολεκτικά έγινε... της κακομοίρας όταν ο σύζυγος μίας γυναίκας (εργαζόμενης σε οικονομικό τομέα εταιρειών) εντοπίστηκε στο σπίτι του εραστή της...

Στα ίχνη των «χορηγών» της Χρυσής Αυγής το ΣΔΟΕ


Τα στελέχη της ΧΑ δεν αρνούνται ότι είχαν προτάσεις και ότι δέχονταν μικρές χορηγίες από μικρότερους επιχειρηματίες στην Αθήνα και την επαρχία.

Εμπρησμός Marfin: 41 μήνες μετά το έγκλημα δεν έχει οριστεί δικάσιμος


«Θα σας κάψουμε όλους». Αυτή ήταν η απάντηση ενός απ” τους κατηγορούμενους για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου στις 5 Μαϊου του 2010 όταν ένας υπάλληλος του παρακείμενου βιβλιοπωλείου Ιανός που επίσης τυλίχτηκε στις φλογές είπε στον εμπρηστή: «Τι κάνετε ρε; Έχει κόσμο πάνω!».

Καρνέζης: Θα προκριθούμε

Καρνέζης: Θα προκριθούμε
Ο Ορέστης Καρνέζης τόνισε στον NovaSport FM ότι η Εθνική θα καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, σχολιάζοντας παράλληλα την κριτική για τις άσχημες εμφανίσεις.

Εύα Λάσκαρη: Το όνειρο κάθε άντρα

eva laskari (7)Η ζωντανή απόδειξη ότι ένα  μοντέλο μπορεί να μεταπηδήσει από τις πασαρέλες στο χώρο της ηθοποιίας αλλά και του τραγουδιού. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στους εκδότες των αντρικών περιοδικών και το άπιαστο όνειρο κάθε άντρα. Χυμώδης γυναίκα, με απίστευτες καμπύλες και προκλητικη ομορφιά.














Επίδειξη δύναμης στον Σαμαρά από ερώτηση 55 καραμανλικών στη Βουλή


Οι ζυμώσεις στο εσωτερικό της ΝΔ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πολλά είναι τα στελέχη του κόμματος τα οποία διαφωνούν κάθετα με την ανιστόρηρη θεωρία των δύο άκρων που έχει καλλιεργήσει το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον με προεξέχοντες τους Φαήλο Κρανιδιώτη και Χρύσανθο Λαζαρίδη και έχει υιοθετήσει πλήρως ο Αντώνης Σαμαράς.


Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας προειδοποιεί


Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Γιονγκ Κιμ προειδοποίησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες περνούν μια « πολύ επικίνδυνη» περίοδο μετά από την νέα αποτυχία των πολιτικών ηγετών των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων να συμφωνήσουν στον προϋπολογισμό και στο ανώτατο όριο του χρέους. «Είμαστε τώρα πέντε ημέρες πριν την πολύ επικίνδυνη στιγμή» δήλωσε ο Κιμ κατά το κλείσιμο της ετήσιας συνεδρίασης της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον.

Εμφάνιση ΣΟΚ από την Pamela Anderson! Πιο ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ και ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ από ποτέ...

Τη θαυμάζουμε για το αισθησιακό σώμα της από τις ημέρες που πρωταγωνιστούσε στο Baywatch. Και εκτός οθόνης η Pamela Anderson είναι γνωστή για τις... αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές της που τονίζουν τις σeξι καμπύλες της.


Αυτή τη φορά όμως η 46χρονη ηθοποιός τράβηξε την προσοχή για πολύ διαφορετικούς λόγους, καθώς την Πέμπτη εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες με εντελώς διαφορετικό look από αυτά με τα οποία την έχουμε συνηθίσει.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

«Κόστισε η απώλεια της Παιανίας»

Μπορεί να έφυγε για το Βέλγιο και την Κλαμπ Μπριζ, όμως ο Σπύρος Φουρλάνος δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός μέσος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως αποτελεί πλήγμα για τους «πράσινους» η απομάκρυνσή τους από την…

Παιανία και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την είσοδό τους στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Δυο καραβιές όπλα και η Χρυσή Αυγή

Επί πεντέμισι ώρες κατέθετε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο πρώην αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού Εντουαρντ Πρινγκλ Στέισι, για τα 4.000 όπλα που «χρεώνει» στον πρώην συνεργάτη του, Αναστάσιο Πάλλη

5 θεότρελα application που φροντίζουν τη δίαιτα και τη γυμναστική σου!


Πώς θα σου φαινόταν αν αντί για ένα απλό jogging στο πάρκο, μεταφερόσουν σε έναν vitrual κόσμο όπου ως ηρωίδα θα προσπαθούσες να σώσεις τον κόσμο από ζωντανούς νεκρούς; Έχεις αναρρωτηθεί ποτέ πόσο πιο motivated θα ήσουν να κάνεις γυμναστικής αν... το κινητό σου έβαζε στοίχημα στην αποτυχία σου; Μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις σου στη διατροφή; Το έξυπνο κινητό σου είναι κι ένας ευχάριστος τρόπος να προσέχεις τη διατροφή και τη γυμναστική σου. Πέντε applications που θα σε κάνουν να δεις τον υγεινό τρόπο ζωής με άλλο μάτι...

Όταν μια γυναίκα απέχει από το σεξ...


Γιατί απέχει, που οδηγεί αυτό και τι επιπτώσεις έχει;

Μόνη εδώ και καιρό. Ερημιά στον ορίζοντα των προσωπικών. Ούτε καν φλερτ. Δεν είμαι σε φάση. Κουράστηκα; Βαρέθηκα; Δεν αξίζει τον κόπο τίποτα που έτυχε να βρεθεί στο διάβα μου; Δεν βλέπω καν; Τι να πω; Δεν πολυασχολούμαι με το θέμα για να είμαι ειλικρινής. Μέχρι που ήρθε η μαμά μου. Και με ρώτησε αν είμαι με κάποιον αυτόν τον καιρό. Ανησυχεί βλέπεις μήπως και της μείνω στο ράφι. Εγώ πάλι καθόλου δεν ανησυχώ. Μια χαρά περνάω.
“Και με το σεξ τι κάνεις;” με αποστόμωσε η μανούλα. “Ούτε που με απασχολεί το θέμα” της απάντησα και μάλλον την αποστόμωσα κι εγώ. Έτσι νόμιζα και συνέχισα... “Ούτε που το σκέφτομαι! Ούτε καν”. Κι εκεί κανονικά θα έπρεπε να τελειώσει και η κουβέντα. Αμ δε....
“Και τι κάνεις;” ρώτησε η μητερούλα.
-Θα έπρεπε να κάνω κάτι;
-Ξέρω γω; Πώς μπορείς, βρε παιδί μου;
-Ούτε καν με απασχολεί, σου είπα. Να κάνω τι; Σεξ από δω κι από κει. Δεν θέλω.
-Δεν είπα αυτό...

Ντράγκι: Δεν υπάρχει προοπτική χρεοκοπίας της Ελλάδας

Την βεβαιότητα του ότι η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και ότι δείχνει να αποφεύγει τον κίνδυνο χρεοκοπίας εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι
Ντράγκι: Δεν υπάρχει προοπτική χρεοκοπίας της Ελλάδας

«Η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο» τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, μιλώντας σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, στο περιθώριο της ετήσιας Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.


Απαντώντας στην ερώτηση «για το πότε η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει», ο κ. Ντράγκι απέρριψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δηλώνοντας ότι «η χώρα έχει καταγράψει σημαντική πρόοδο, τόσο από πλευράς δημοσιονομικής προσαρμογής, όσο και στο σκέλος του περιορισμού του ελλείμματος του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών, ενώ ταυτόχρονα» όπως είπε «το τρέχον πρόγραμμα είναι εντός στόχων και ότι η χρηματοδότηση της Ελλάδας συνεχίζεται κανονικά».

Ο υπερβολικός ύπνος μας κάνει κακό

Ο υπερβολικός ύπνος μας κάνει κακό


Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η έλλειψη ύπνου είναι επιζήμια για την υγεία, ωστόσο νέα έρευνα δείχνει ότι οι πολλές ώρες ύπνου θα μπορούσαν να έχουν ακόμη χειρότερες συνέπειες.

Για τις ανάγκες της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από την «Αμερικανική Ακαδημία Ύπνου», παρακολουθήθηκαν πάνω από 50.000 άνθρωποι και διαπιστώθηκε ότι αυτοί που κοιμούνται πάρα πολύ ή πολύ λίγο είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν μια σειρά από σωματικές ή ψυχολογικές παθήσεις και προβλήματα όπως η στεφανιαία νόσος, ο διαβήτης, το άγχος και η παχυσαρκία.

Ο νέος Αντιρατσιστικός νόμος.....


Προς πάντα ενδιαφερόμενο Κυβερνητικό παράγοντα:

Με όλο τον οφειλόμενο Σεβασμό προς την υποτελή στο Μεγάλο Αδελφό Κυβέρνησή μας, αναφορικά με το νέο Αντι-Ρατσιστικό νόμο, επισημαίνω τα κάτωθι πολιτικά, τα οποία πιθανόν να φανούν χρήσιμα, κατά τη σύνταξη του αντιπατριωτικού και ανθελληνικού αυτού νόμου, και εν πολλοίς άδικου, για τον Έλληνα μικρομεσαίο φορολογούμενο .
«Εκ Θεού άρχεσθε», λέει ο θυμόσοφος Λαός μας.
«Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης», ψάλλει η Αγία ημών

Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία. «Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου» ψάλλει η Αγία ημών Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και άλλα τινά πολλά. Η δικομματική υποτελής κυβέρνηση λέει ΝΑΙ από το πρωϊ μέχρι το βράδυ στη Σιωνιστική Τρόϊκα. Κανείς δεν προστατεύει τον Έλληνα. Αυτό δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων;;;; Με αυτά και άλλα πολλά, δίνουμε δικαιώματα στη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση να απαιτεί ρατσιστικούς νόμους, Μνημόνια, ορυκτό πλούτο, διαμελισμό της χώρας, και άλλα τινά