Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κοιμάστε ήσυχοι, κύριοι Σαμαρά, Βενιζέλε, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Δένδια και λοιποί;

MADATOFOROS KORAKI  Κοιμάστε ήσυχοι, κύριοι Σαμαρά, Βενιζέλε, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Δένδια και λοιποί;Οι Έλληνες καίγονται ζωντανοί από το μαγκάλι του μνημονίου. 

Αναζητούν τρόπους να ζεσταθούν, να μην πεθάνουν από το κρύο, αφού η κυβέρνηση τους στέρησε το πετρέλαιο θέρμανσης, και τελικά χάνουν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις των μαγκαλιών ή από τις φωτιές που εκδηλώνονται στα σπίτια τους από τη συνεχή χρήση των ξυλόσομπων ή των τζακιών. 


Χαστούκι στην Τρόικα από το Συμβούλιο της Ευρώπης: Παραβιάζετε τα ανθρώπινα δικαιώματα


Νιλς Μούιζνιεκς
Έκθεση του Νιλς Μούιζνιεκς για την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας. 

Για τα μέτρα λιτότητας που επέβαλαν, επικρίνει πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μούιζνιεκς, σε πολυσέλιδη ερευνητική εργασία του με θέμα την εφαρμογή των μέτρων στα ανθρώπινα δικαιώματα, η οποία σήμερα, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, είδε τος φως της δημοσιότητας. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευρωπαίος επίτροπος, επισημαίνει ότι «έχουν ξεχάσει τις υποχρεώσεις τους για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κυρίως την προστασία των κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων των πλέον ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού».


Οδηγίες ΑΥΓΗΣ στα πρόβατα του ΣΥΡΙΖΑ: Οι Δέκα Εντολές του Συνεπούς Αριστερού

Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν έστω και οριακό προβάδισμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και πολλούς να υποστηρίζουν πως τα αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών θα φέρουν πρώτο το κόμμα της Κουμουνδούρου η Αυγή δημοσιεύει το Δεκάλογο του Συνεπούς Αριστερού.

Η Courtney Stodden και το κόκκινο μπικίνι της


Η παραλία, η θάλασσα, ένα μπικίνι στο κόκκινο της φωτιάς και οι θηριώδεις καμπύλες της Courtney Stodden. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να στηθεί μια σέξι φωτογράφιση.
Η 19χρονη τηλεπερσόνα- και πλέον διαζευγμένη και μόνη- φωτογραφήθηκε στην παραλία αν και μάλλον κανείς δεν προσέχει το τοπίο όταν είναι τα προσόντα της στο προσκήνιο.
Η Stodden ζει το αιώνιο καλοκαίρι της και δείχνει να το απολαμβάνει.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Πόσο SΕΧ είναι αρκετό για να είναι όλοι ευτυχισμένοι;

Υπάρχει... αριθμός;

Νέα έρευνα έδειξε ότι το 13% των παντρεμένων ζευγαριών κάνουν SΕΧ λίγες φορές το χρόνο, το 45% μερικές φορές το μήνα, το 34% δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα και το 7% πάνω από τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μαγικός αριθμός στη συχνότητα που ένα ζευγάρι "πρέπει" να κάνει SΕΧ.

Για να παραμείνει υγιής μία σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι δύο σύντροφοι θα πρέπει να γνωρίζουν τις σεxουαλικές ανάγκες του άλλου και να έχουν ως στόχο την κάλυψη αυτών των αναγκών.

Γιατί οι φωτογραφίες του παιδιού είναι επιζήμιες για την προσωπικότητά του;

Οι γονείς πρέπει να είναι προσεκτικοί
Οι γονείς που φωτογραφίζουν σε υπερβολικό βαθμό τα παιδιά τους είναι πιθανό να 
προκαλέσουν ζημιές στη διαμόρφωση της...
προσωπικότητάς τους, κάνοντάς τα να αισθάνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.



Το Ισλάμ θα καταπιεί την Ελλάδα, όπως μια φάλαινα μερικές εκατοντάδες ψαράκια σε λίγα δευτερόλεπτα

 Ο αντιρατσιστικός νόμος θα είναι σε λίγο καιρό γεγονός και μαζί με αυτόν ο καθένας θα μπορεί να κατηγορήσει τον οποιοδήποτε για το παραμικρό. Η άποψη, όποια κι αν είναι αυτή, ποινικοποιείται.

του Στρατή Μαζίδη


Όπλο κατά του καρκίνου η ασπιρίνη

Όπλο κατά του καρκίνου η ασπιρίνηΤα προκαταρκτικά αποτελέσματα μιας νέας μελέτης, της μεγαλύτερης του είδους της που έγινε παγκοσμίως, δείχνουν ότι η ασπιρίνη δεν είναι ένα ισχυρό όπλο μόνο για ορισμένες μορφές καρκίνου αλλά και για την γεροντική άνοια.

Η μελέτη του ερευνητικού κέντρου Hobart Menzies Research, κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό μετά από έρευνα επί 15.000 Αυστραλών, ηλικίας άνω των 70 ετών.
Στα άτομα αυτά δόθηκε ασπιρίνη για μεγάλο διάστημα και διαπιστώθηκε ότι εμποδίστηκε η εκδήλωση καρκίνου και άνοιας.



Εσβησε στης τρόικας την μαγκάλη

Του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΗ

«Η κυβέρνηση τα φταίει όλα, μη λες άλλα κι άλλα. Ο Παπανδρέου, φωτιά να τον κάψει...» φώναξε η διερχόμενη γυναίκα προς τη γειτόνισσα που μιλούσε μπροστά στις κάμερες, για το οικογενειακό δράμα, στην εργατική συνοικία της Ξηροκρήνης.

Η 13χρονη Σάρα ήταν το στερνοπαίδι της 53χρονης Σέρβας, κορίτσι ήρεμο κι ευγενικό, όπως την περιγράφει ένας συμμαθητής της, ενώ για τη μητέρα της οι γείτονες λένε ότι με αξιοπρέπεια και με «λυπημένο βλέμμα» αντιμετώπιζε τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που είχε



Μια 53χρονη μάνα έχασε τη 13χρονη κόρη της από τις αναθυμιάσεις της αναμμένης ψησταριάς που έβαλαν μέσα στο διαμέρισμά τους για να ζεσταθούν, το προηγούμενο βροχερό βράδυ. Δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το κομμένο ηλεκτρικό ρεύμα, σε ένα ακόμη σωτήριον έτος της τρόικας, το 2013!

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας ο Βίκτωρας Ρέστης

Ελεύθερος, με διάταξη της ανακρίτριας και τη σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα, αφέθηκε ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης...




 


 

Το Πρωτοδικείο Αθηνών ανέστειλε τη διαθεσιμότητα σχολικών φυλάκων

Τον ξεφτίλισε και μπράβο της !!!

ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Η Αυγή Βουτσινα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό » με τον Υπ. Εργασίας Γιάννη Βρούτση.. «Δεν δικαιούστε τα….αναδρομικά γιατί στο ΜΕΣΟδιάστημα δεν ήσαστε ανάπηρος» (ήσαστε πριν για 25 χρόνια, είστε τωρα μετά την δικαίωση της ένστασης αλλά όχι ενδιάμεσα)

«Ηθικοί αυτουργοί οι υπουργοι της κυβέρνησης για τον θάνατο της 13χρονης»

Τρίπολη: Η τράπεζα άδειασε τον λογαριασμό καταθέτη που χρωστούσε στην εφορία - Φωτό!


Στο έγγραφο ντοκουμέντο που θα δείτε, η τράπεζα εξηγεί τον λόγο της κατάσχεσης - Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το χρηματικό ποσό που... έκανε φτερά από τονλογαριασμό...