Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τι ασφάλιστρο πρέπει να πληρώνει κάποιος για να εισπράξει μετά από 35 χρόνια 1 εκατ. ευρώ;..Δείτε τι βγάζει ένας απλός υπολογισμός!!!

Η αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ που δήλωσε ότι έλαβε από ιδιωτική ασφάλιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς εξακολουθεί να προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Ο δημοσιογράφος Κώστας Στούπας έκανε έναν πρόχειρο υπολογισμό πώς μπορεί να συμβεί αυτό, στο capital.gr.

Υπερψηφίστηκαν τα άρθρα του νομοσχεδίου για το φόρο ακινήτων

Υπερψηφίστηκαν τα άρθρα του νομοσχεδίου για το φόρο ακινήτωνΥπερψηφίστηκε και επί των άρθρων στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το νομοσχέδιο για την καθιέρωση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΦΙΑ), το οποίο περιλαμβάνει και σειρά διατάξεων άλλων υπουργείων.

Σε ό,τι αφορά στο άρθρο 39 για το νέο σύστημα πιστοποίησης των ιδιωτικών ΚΤΕΟ, επί του οποίου είχε παρατηρηθεί διάσταση ανάμεσα στην εισηγήτρια της ΝΔ, Φεβρωνία Πατριανάκου, και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, η κ. Πατριανάκου δήλωσε πως το υπερψηφίζει «με την πολιτική επιφύλαξη πως ο υπουργός θα το αποσύρει στην Ολομέλεια».

Μαύρη τρύπα 8,4 εκατ. ευρώ στον ΟΚΑΝA καταγγέλλει η Ζέττα Μακρή

Μαύρη τρύπα 8,4 εκατ. ευρώ στον ΟΚΑΝA καταγγέλλει η Ζέττα ΜακρήΓια κενό, ύψους 8,4 εκατ. ευρώ στα οικονομικά του ΟΚΑΝΑ, από τα οποία 3,4 εκατ. αφορούν αδιάθετο ποσό που βρισκόταν στα ταμεία του και πλέον έχει εξαφανιστεί, έκανε λόγο σήμερα η υφυπουργός Υγείας, Ζέττα Μακρή, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μία ημέρα αφότου ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιαδης είχε ζητήσει την παραίτηση της προέδρου του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), Μένη Μαλλιώρη.

Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης

Με ανασφάλιστο τζιπ και πλαστές πινακίδες οδηγούσε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ της Αγ. Παρασκευής

Τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη συνέλαβε η τροχαία Αγ. Παρασκευής, το μεσημέρι της Τρίτης.


Σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορούσε με ένα τζιπ, το οποίο είχε πλαστές πινακίδες.

Ο πρώην υπουργός δεν είχε δίπλωμα μαζί του, ενώ το όχημα, που του ανήκει ήταν και ανασφάλιστο.

Ο Μιχάλης Λιάπης, οδηγήθηκε στην τροχαία της Αγ. Παρασκευής, όπου σχηματίζεται δικογραφία.