Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η Ελλάδα στο Μουντιάλ!

Με πανηγυρικό τρόπο η Ελλάδα (νίκη και ισοπαλία) «σφράγισε» το εισιτήριο για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

147.600€ για γραβάτες και φουλάρια με υπογραφή Βενιζέλου!

Απίστευτες σπατάλες λόγω προεδρίας της ΕΕΤην ώρα που οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας, μας ψήνουν το ψάρι στα χείλη για να εκταμιεύσουν τις άτιμες τις δόσεις από τα δάνεια που έχουμε συμφωνήσει, την ώρα που θέλουν αδιακρίτως να βγάλουν ακόμη και την πρώτη κατοικία των πολιτών σε πλειστηριασμό, εμείς ξοδεύουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη χώρα μας την 1η Ιανουαρίου.

ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ, Η ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. 

ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. 



ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. 

ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

Σπαράζει καρδιές το γράμμα 10χρονου στον Άγιο Βασίλη

Σπαράζει καρδιές το γράμμα 10χρονου στον Άγιο ΒασίληΣπαράζει καρδιές το γράμμα ενός αγοριού μόλις 10 ετών προς τον Άγιο Βασίλη. Ο μικρός Ρόνι Χάρις από την Βρετανία δεν ζήτησε δώρα για τον εαυτό του, όπως συνηθίζουν τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά … να γίνει καλά ο μπαμπάς του, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και πεθαίνει.


ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

537310_125527700948828_2106389898_n_(1)_(1)__article
Γράφει σχετικά με τους νέους στόχους των (προστατευόμενων, επιμένουμε) τρομοκρατών στο χθεσινό καθεστωτικό «Βήμα», ο πολύ καλά πληροφορημένος αστυνομικός συντάκτης Β. Λαμπρόπουλος:

Το πάρτι τελείωσε πατριώτες...

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση στο σύνολό τους αδυνατούν να διαχειριστούν τη χρεοκοπία της χώρας και αμφότερες πίσω από το μνημόνιο κρύβουν την αδυναμία τους να εκφράσουν ένα ρεαλιστικό και συνεκτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Το μνημόνιο για την κυβέρνηση αποτελεί ένα καλό άλλοθι για να φλυαρεί περί δήθεν κόκκινων γραμμών που ορίζει στις διαπραγματεύσεις για τα μέτρα.

Το μνημόνιο για την αντιπολίτευση αποτελεί το αίτιο της χρεοκοπίας και όχι το αποτέλεσμα αυτής όπως είναι. Δηλαδή, το μνημόνιο φταίει για την βίαιη προσαρμογή στα νέα δεδομένα της μετά την ευημερία με δανεικά εποχή,  όχι η διάλυση κάθε έννοιας οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο κρατικοδιαιτισμός,  οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και οι αργομισθίες των κομματόσκυλων.

«Θέλουν να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων...»

katasxesi spitiou «Θέλουν να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων...»Ακούσαμε πρόσφατα από τους δανειστές μας ότι το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα είναι υψηλό (75%) και θα το ακούμε συχνότερα από δω και πέρα. 

Ακούσαμε επίσης από τον Βουλευτή της ΝΔ κ.Βαρβιτσιώτη ότι “όποιος δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους για το σπίτι του να το πουλήσει” και πριν λίγες ημέρες ακούσαμε απ’ τον υπουργό Υγείας ότι “οι φόροι είναι για το καλό μας, γιατί θα αναγκάσουν τους Έλληνες να αξιοποιήσουν ή να πουλήσουν τα ακίνητά τους”.


Ελλάδα-Βραζιλία σε… 90 λεπτά

Ελλάδα-Βραζιλία σε… 90 λεπτάΈνα ενενηντάλεπτο διαρκεί η πτήση για τη Βραζιλία. Με προίκα το 3-1, πάθος και συγκέντρωση, η Εθνική είναι απόψε έτοιμη να τσεκάρει στο Βουκουρέστι το εισιτήριο για το Μουντιάλ απέναντι στη Ρουμανία. 


Το παιδί μου είναι υπερευαίσθητο. Τι μπορώ να κάνω για να το βοηθήσω;

Το παιδί μου είναι υπερευαίσθητο. Τι μπορώ να κάνω για να το βοηθήσω;Το παιδί σας είναι ιδιαίτερα ντροπαλό, κλείνεται στον εαυτό του και δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικό; 

Είναι υπερευαίσθητο και δε μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο του προσωπικές του καταστάσεις; 

Είναι γεγονός, μεγάλη μερίδα παιδιών παρουσιάζουν μεγάλη ανασφάλεια και είναι ιδιαίτερα εσωστρεφή. Πώς μπορούν οι γονείς να τα βοηθήσουν; 

Μπορεί να μετατραπεί ένα υπερευαίσθητο παιδί σε πιο δυναμικό και σίγουρο για τον εαυτό του;



Πάμε να δούμε πώς μπορείτε να το βοηθήσετε:

Συντάξεις ... τέλος μετά το Μάρτιο!

Συντάξεις ... τέλος μετά το Μάρτιο!

Μικρή περίοδο χάριτος έχει δώσει η τρόικα. Για την κυβέρνησηείναι πλέον μονόδρομος. Είτε λειτουργούν τα μέτρα για να αυξηθούν τα έσοδα, είτε πάμε σε περικοπές και μάλιστα οδυνηρές των συντάξεων