Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 94 ετών άφησε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης.

Ο Κληρίδης νοσηλευόταν από την Τετάρτη σε νοσοκομείο της Λευκωσίας με νεφρική ανεπάρκεια που είχε προκληθεί από το διαβήτη που έπασχε.


Την Πέμπτη ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έπεσε σε κώμα και οι θεράποντες γιατροί του δήλωναν πως η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.


Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ !!!

Έκανε στην τράπεζα, αυτό που κάνουν οι τράπεζες σε όλους μας!

Ο Dimitri Agarkov, 42 ετών ρωσικής καταγωγής κατάφερε να νικήσει τις τράπεζες στο ίδιο τους το «παιχνίδι».

Δυσαρεστημένος από τους όρους της σύμβασης μιας προσφοράς για πιστωτική κάρτα που έλαβε από το τραπεζικό ίδρυμα Tinkoff Credit, ο Άγκαρκοβ τους άλλαξε & τους έστειλε πίσω υπογεγραμμένους από την πλευρά του για τελική έγκριση από την τράπεζα.

Σοκάρει η αποκάλυψη για το Frozen Yogurt – Προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ;

Το frozen yogurt είναι η νέα μανία για τους καταναλωτές με καταστήματα που εξειδικεύονται σε αυτό το προϊόν να ξεφυτρώνουν παντού σαν… μανιτάρια.


Με μότο ότι αποτελούν μια πέρα για πέρα υγιεινή τροφή προσελκύουν όλο και περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να προσέξουν τη διατροφή τους, αλλά χωρίς να στερηθούν το γλυκό τους και μάλιστα επί καθημερινής βάσεως.

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Oι 10 φίλοι του Facebook που δεν αντέχεις άλλο...

Καλό το Facebook, δε λέμε, αλλά τον τελευταίο καιρό αρχίζει ελαφρώς...να μας χτυπάει στην πίσω πλευρά του κρανίου. 
Λογική και επόμενη η ταπιροκρανίαση, δεδομένου ότι μαζευτήκαμε πολλοί. Μέσα στα 500 εκατομμύρια νοματέους που απαριθμεί πλέον το δημιούργημα του Zuckerberg, θα υπάρχουν και κάποιοι αχώνευτοι, ενοχλητικοί ή απλά βαρετοί. Όπως:


ΑΛΛΑΓΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ (ΜΕ… ΦΟΡΑ) Η ΝΤΟΡΑ;

dora-koybelis-skitsoΣχέδιο  «αλλαγής πρωθυπουργού από την παρούσα Βουλή, χωρίς εκλογές» (το έχει αναφέρει ο Κουβέλης σε νεκρό πολιτικό χρόνο), φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη  τις τελευταίες ημέρες.

Πρωταγωνίστρια φέρεται να είναι η (λαλίστατη τελευταίως…) Ντόρα, η οποία κάλεσε τον φον Αντωνάκη να ξαναμαζέψει στη συγκυβέρνηση τον Κουβέλη, για να αποκτήσει η συγκυβέρνηση ισχυρή πλειοψηφία. 

Βεβαίως, ο Κουβέλης αρνήθηκε να επιστρέψει «υπό τις παρούσες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες» (τουτέστιν με τον Αντωνάκη πρωθυπουργό).