Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ «ΕΝ ΜΕΣΩ» ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ και ΤΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ...!!!


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΘΕΑΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Αυτό δεν είναι θέαμα κοινοβουλευτικής ομάδος και μάλιστα στη Βουλή, αυτό λέγεται «τσιπραργιό» και κατάντια κοινωνικής και αισθητικής... αποσύνθεσης...!!!


Είπαμε, η Ελλάδα είναι φτωχή Χώρα, αλλά και τη δεκαετία του 50 είμαστε καταστραμμένοι, ρημαγμένοι, ζώντες με μεγάλες στερήσεις, επειμέναμε όμως -- όπως γράφει και ο Χρ. Γιανναράς-- να αξιολολογούμε τους ανθρώπους,

 από τη γλώσσα που μιλούσαν, και την αμφιεσή τους...
**********
Καί συμπληρώνει ο Καθηγητής:
**********
«Η εξωτερική εμφάνιση των μπροστάρηδων  απηχεί την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, αυτήν που μεταγγίζεται με το γάλα της... μάνας»...!!!
***********
Πού τέτοιο πράγμα στους...τσιπροσυριζαίους....
***********
Εδώ, ο Τσίπρας έχοντας δίπλα του στα έδρανα της Βουλής τον πατέρα του ληστή των Τραπεζών (Βούτση) και τον φοροφυγά του 1.000.000 ευρώ (Μητρόπουλο) μας παραδίδει μαθήματα δημοκρατίς και...ήθους...!!!
**********
Απουσιάζει από το καντράν ο Βουλευτής και υπεύθυνος Οικονομικών του Συριζα, ο Σταθάκης πού κατηγορείται για κακούργημα ατασθαλιών στο Πανεπιστημίο Κρήτης.
----------------------------------
Υ.Γ. 

Οχι, ο Βουλευτής πού είχε 5.500.000 εκατ. κατάθεση στη τράπεζα από «αμοιβές πελατών του και τη σύνταξη της μανούλας του», δεν είναι Συριζαίος είναι ο υπέρμαχος κατά της φοροδιαφυγής Βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο Βασίλης καλέ, ο Καπερνάρος...!!! 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου