Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

"Αφήνουν ελεύθερους τους τρομοκράτες για να εκτελούν συμβόλαια του συστήματος"


Την παραίτηση των υπουργών Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ζητεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή,  χαρακτηρίζοντάς τους "ανίκανους και επικίνδυνους", με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. 
«Η ΝΔ είναι η απόλυτη μήτρα της τρομοκρατίας: άφησε 30 επικίνδυνους τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να σκοτώνουν (από τον Μαζιώτη και τον Ασπιώτη μέχρι τον Χριστόδουλο Ξηρό)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Να παραιτηθούν επιτέλους οι επικίνδυνοι, ανεύθυνοι και ανίκανοι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου, προτού η ανυπαρξία τους προκαλέσει και άλλα αθώα θύματα», συμπληρώνει η Χρυσή Αυγή.
«Υπενθυμίζουμε ότι τα πολιτικά ανδρείκελα της Ν.Δ., που δίνουν άδειες σε δολοφόνους τρομοκράτες, απαγορεύουν στους παράνομα κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στην Βουλή κατά τις κρίσιμες για την πατρίδα μας ψηφοφορίες», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα μήτρα της τρομοκρατίας και εκτελεστής της δημοκρατία», καταλήγει η Χρυσή Αυγή.
Kύκλοι του κόμματος θεωρούν ότι "Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχουν αφεθεί ελεύθεροι τριάντα τρομοκράτες ή ύποπτοι για τρομοκρατικέ ενέργειες τον τελευταίο χρόνο.
"Οι τρομοκράτες είναι το "μακρύ χέρι" του συστήματος, το οποίο το είδαμε εν δράσει την 1η Νοεμβρίου έξω από τα γραφεία του Λαϊκου Συνδέσμου στο Νέο Ηράκλειο.
Τους αφήνουν ελεύθερους για να κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Αυτοί αλλωστε καθόρισαν το νεότερη πολιτική ιστορία στην Ελλάδα μετά το 1974. Να θυμήσουμε τους εμπρησμούς του Μινίον, του Κατράτζου, του Λαμπρόπουλου κλπ που άλλαξαν την πολιτική πορεία του τόπου;
Την δολοφονία του Μομφεράτου της Απογευματινής και του Αθανασιάδη της Βραδυνής;
Την δολοφονία του Μπακογιάννη; Οι τρομοκράτες πάντα εργάζονταν για λογαριασμό του συστήματος και των ξένων υπηρεσιών"...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου