Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Καμμένος: «Ναι» με ερωτηματικό, σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ

Σχεδιάζεται haircut στις καταθέσεις, στα πρότυπα της Κύπρου

Δριμύ κατηγορώ προς τους Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο Π. Καμμένος, πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Από την Ζάκυνθο όπου και βρίσκεται, ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε τους δύο «γαλάζιους» βουλευτές «καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής».




«Οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης είναι καθοδηγητές της Χ.Α. Και οι δύο υπουργοποιήθηκαν επί Παπαδήμου με συμφωνία Σαμαρά- Βενιζέλου. Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Βορίδης διαδέχτηκε τον κ. Μιχαλολιάκο στην προεδρία της νεολαίας της Ε.Π.Ε.Ν. και ο κ. Γεωργιάδης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του ναζιστή Πλεύρη, πρώην αρχηγού της 4ης Αυγούστου και ο κύριος διακινητής του βιβλίου του, το οποίο χαρακτηρίστηκε από την διεθνή κοινότητα ως αντισημιτικό και ρατσιστικό» σημείωσε χαρακτηριστικά, ο Π. Καμμένος.

Αναφερθείς στο ενδεχόμενο συμμετοχής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Καμμένος διαμήνυσε πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε πρόγραμμα για όλα τα υπουργεία και είμαστε έτοιμοι, αν μας δώσει ο Ελληνικός λαός την ψήφο του. Στα θέματα εθνικής κυριαρχίας έχουμε σημαντικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση θα αναγκαστεί θα λάβει νέα μέτρα, με μειώσεις μισθών και θα έχουμε και νέα μνημόνια, όπως είχα προβλέψει και τα προηγούμενα».

Τέλος, αναφερθείς στο ζήτημα του haircut, εκτίμησε πως «η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε, τα "αφεντικά" του κ. Στουρνάρα, δεν θα δεχθούν "κούρεμα" του χρέους. Η λύση γι αυτούς είναι το "κούρεμα" των καταθέσεων, ακριβώς όπως έγινε στην Κύπρο».

Πηγή : www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου