Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

KNOCKOUT: ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΎΘΥΝΟ «ΠΑΙΧΝΊΔΙ» ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΏΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΊΑ. ΘΈΤΕΙ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΖΩΉ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ!

Δε μας αρέσει να χρησιμοποιούμε τη λέξη "σοκ", χωρίς λόγο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για σοκ. Ένα νέο "παιχνίδι"- ξεκίνησε από το Νew Jersey και εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι περισσότεροι... "φίλοι" του είναι έφηβοι των γκέτο, αλλά έχουν ακουστεί κρούσματα σε όλα τα είδη πληθυσμού. Τι είναι το knockout; Μία άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά στην οποία μάλιστα έχουν αποδοθεί και θάνατοι.





Εκεί που περπατάτε αμέριμνοι στο δρόμο, πηγαίνοντας βόλτα, στη δουλειά, στο σούπερ-μάρκετ, με το παιδί σας αγκαλιά, με τα ψώνια παραμάσχαλα- (γυναίκα, άντρας το ίδιο κάνει) βλέπετε τον ουρανό σφοντύλι και ξυπνάτε (αν είστε τυχεροί) στο νοσοκομείο, είτε μετά από τις προσπάθειες των περαστκών να σας συνεφέρουν.

Ομάδες νεαρών, σας παρακολουθούν (σας βρίσκουν τυχαία στο δρόμο) και σας χτυπούν με τρομερή δύναμη. Στόχος είναι, με ένα μόνο μοιραίο πολλές φορές χτύπημα να πέσετε στο έδαφος αναίσθητος.
Στα πλαίσια αυτού του γελοίου και απάνθρωπου παιχνιδιού, πολλοί συνάνθρωποί μας έπεσαν ξαφνικά δεχόμενοι χτυπήματα χωρίς τις αισθήσεις τους - κάποιοι και νεκροί- άλλοι έμειναν ανάπηροι, χτυπώντας στο πεζοδρόμιο και αποκτώντας σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες. Την κατάλληλη στιγμή βρίσκεις το στόχο σου, ο οποίος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε και τον χτυπάς όσο πιο δυνατά μπορείς, προκαλώντας τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά.

Τα παιδιά στα σχολεία και οι νέοι των γκέτο ή των πιο υποβαθμισμένων περιοχών στις χώρες που ξεκίνησε, το θεωρούν μαγκιά και αστείο. Κάτι φυσιολογικό. Εκτός από τα χέρια ή τα πόδια τους πολλοί χρησιμοποιούν βαριά αντικείμενα, ξύλα, πέτρες ή και σιδηρογροθιές. Το συναντήσαμε στην Αμερική, τη Βραζιλία, το Λονδίνο και τη Γαλλία. Δείτε το παρακάτω βίντεο (πριν ένα χρόνο) και θα κάταλάβετε την τραγικότητα της κατάστασης!




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου