Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτο βίντεο! Βουλευτής της ΝΔ προτρέπει τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό!!


Με σύντομο και κυνικό τρόπο, ο υιός του Σταύρου Ψυχάρη του ΔΟΛ, Ανδρέας Ψυχάρης της ΝΔ, έδωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση το περίγραμμα της αντίληψης που έχει για την Παιδεία, τόσο ο ίδιος όσο και κατ΄επέκταση η κυβέρνηση Σαμαράς. 

Έτσι ο υιός Ψυχάρης έδωσε συμβουλές προτρέποντας όσους γονείς έχουν χρήματα να στείλουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής απαξίωσης του δημόσιου πανεπιστημίου ο βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε υπέρ της «ταξικής εκπαίδευσης» των φοιτητών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Μάλιστα ο γόνος του μεγαλοεκδότη Σταύρου Ψύχάρη επιτέθηκε στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών τον οποίο χαρακτήρισε «θεατρίνο» ενώ άφησε αιχμές και για την στάση του υπουργού Παιδείας καλώντας τον Κ. Αρβανιτόπουλο να γίνει ακόμη πιο σκληρός απέναντι στους καθηγητές και τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ.

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; "Αν έχεις χρήματα, σπούδασε στο εξωτερικό. Αν δεν έχεις, ας παραμείνεις αμόρφωτος για να εργαστείς ως φθηνή εργατική δύναμη στο εργασιακό κάτεργο που ονομάζεται Ελλάδα". 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου