Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Γι αυτούς είναι θλιβερός μόνο ο ένας θάνατος, και οι 4000 θάνατοι είναι απλα στατιστική...!!!



Το παραπάνω σύνθημα είναι γραμμένο προφανώς από το χέρι κάποιου «δημοκράτη»,αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η έκρηξη ελευθερίας και νομιμότητας που αποπνέει. Κατηγορεί μέσα σε μια πρόταση,περί το μισό εκατομμύριο Έλληνες για κάτι το οποίο είναι απόλυτα καταδικαστέο,αλλά δεν μπορεί να στιγματίζει του πάντες.

Σαφώς η δολοφονία είναι κατακριτέα,και φυσικά ο δολοφόνος θα πρέπει να πάει φυλακή. Άλλο αυτό και άλλο με αφορμή το γεγονός,να καταδεικνύονται και να στοχοποιούνται ένα ολόκληρο κίνημα οι νόμιμοι εκπρόσωποι του στην βουλή,αλλά και όλοι εμείς. Είδαμε τoν οχετό ψευδών και ύβρεων που τόσες μέρες τα κανάλια και οι τηλεδικαστές εξαπέλυαν και κάθε φορά έπεφταν στο κενό . Στρατιές ψευδομαρτύρων σε προγράμματα προστασίας ,που κάθε φορά αποδεικνυόταν ότι ήταν και οι ίδιοι έκνομοι, είπαν πραγματικά ότι τους κατέβηκε στο κεφάλι για κρυμμένους οπλισμούς, εκπαιδεύσεις, ομάδες κρούσεως κ.ο.κ… είναι πολλά τα λεφτά.

Αρκετά για να αγοραστούν από το καθεστώς συζητήσεις και ομολογίες ακόμα και ασχέτων που υπό κανονικές συνθήκες δε θα συγκινούσαν κανένα ανακριτή και εισαγγελέα αλλά σε αυτή την περίπτωση το οπλισμένο δημοκρατικό τόξο τους σημαδεύει . Ένα νέο όπλο λοιπόν που ανέσυραν όλοι αυτοί, δεξιοί και αριστεροί, από το σεντούκι τους, είναι η νομιμότητα.’’Δεξιοί και αριστεροί ίδιοι είναι στο φαί’’ λέει σοφά ένας συναγωνιστής,και έχει απόλυτο δίκιο. Ταυτίζονται υπέροχα όταν έχουν κοινά συμφέροντα που αν και καλυμμένα πίσω από μάσκες συνδικαλιστικές και υπουργικές,είναι πάντα σε αγαστή συνεργασία. Νομιμότητα και δημοκρατία αυτά βαυκαλίζονται ότι υπηρετούν τα πιονάκια των ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ενώ είναι σκλάβοι ξένων κέντρων. Πάντα πρώτοι οι αστοί,της επονομαζόμενης δεξιάς,πατριδέμποροι και πατριδοκάπηλοι μέχρι το μεδούλι,μιλούν για Ελλάδα και πατρίδα,την στιγμή που στην νεότερη ιστορία της Ελλάδος αυτοί ήταν οι πρώτοι που παρέδωσαν κάθε ίχνος τιμής(που ένα θεός ξέρει αν είχαν)για ένα πουγκί με χρήματα. Έχουν ξεχάσει τα «λίμπερτυ»,μέσω των οποίων,πολύ γνώστες μας οικογένειες (Αγγελόπουλοι, Αλαφούζος, Νιάρχος κλπ), αφού πρώτα έπνιξαν σε «ατυχήματα» δεκάδες Έλληνες ναυτικούς, έγιναν ζάπλουτες. Αλλά και το σχέδιο Μάρσαλ,όπου για μια 5ετία, δόθηκαν σημαντικά κεφάλαια στην Ελλάδα για να ανασυγκροτηθεί.

Όχι μόνο στην Ελλάδα ,αλλά και σε χώρες που ενδιέφεραν τις ΗΠΑ, οι οποίες πέτυχαν τη σημαντικότερη νίκη της στην οικονομική διπλωματία. Κατάφεραν με το Σχέδιο Οικονομικής Βοήθειας, όπως το ονόμασαν, να δημιουργήσουν το δικό τους τόξο επιρροής ενάντια στο “Σιδηρούν Παραπέτασμα” Φυσικά, την οικονομική αυτή υποτέλεια πλήρωσε για πολλές δεκαετίες η Ελλάδα ,η οποία ήταν το προτεκτοράτο των Αμερικανών στην ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου. Έτσι λοιπόν επιβίωσαν και επιβιώνουν και σήμερα οι υπέρμαχοι της «πατριωτικής δεξιάς» μέσα από εφοπλιστικά τζάκια και μίζες.
 
Στην άλλη πλευρά,οι πάντα γνωστοί ανθέλληνες της αριστεράς, που πάντα ήθελαν τέτοιες ρευστές καταστάσεις,για να μπορούν και αυτοί να εξυπηρετούν των Ιούδα δια μέσου των αιώνων πιστοί στις εντολές των αφεντικων τους . Εγκληματούν καθημερινά εις βάρος των Ελλήνων, προωθώντας και αυτοί την ιδία εθνοκτόνο πολιτική των κυβερνόντων . Θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες,να τους αντικαταστήσουν με λαθροεισβολείς,να παράγουν ένα υβρίδιο σκλαβωμένο και ανιστόρητο από την κούνια του. Οι πραματευτάδες της Μακεδονίας , οι προδότες του Μικρασιατικού μετώπου, αυτοί που υπέγραψαν συμφωνίες και συμμαχίες με τους ναζί, έρχονται και μας κουνούν το δάχτυλο, αποκαλώντας εμάς ''φασίστες''.Και είναι εκεί ακριβώς που η παράνοια των ημερών παίρνει σάρκα και οστά. Φωνάζουν για τα εργατικά δικαιώματα.Δεν διστάζουν να κάψουν ζωντανούς τους εργαζόμενους.Δεν τους είδαμε αλληλέγγυους στους απολυμένους του 902.Δεν είδαμε να μιλούν για τα πληρώματα των πλοίων που αντικαθιστανται από ξένους. Πολύ σωστά θα μου πείτε, αφού αυτή την εντολή έχουν από τους εφοπλιστάδες.

Το ίδιο νόμισμα από τις δυο όψεις του. Παγκοσμιοποίηση και διεθνισμός,μας πλήττουν θανάσιμα μέσω της ανεργίας και της φτωχοποίησης. Οι Έλληνες, μην μπορώντας να βρουν εργασία και να αποκτήσουν τα προς το ζην, δε μπορούν να σκεφτούν την δημιουργία οικογενείας για να διαιωνίσουν την φυλή μας.Τα ποσοστά υπογεννητικότητας αλλά και αυτά των διαζυγίων, λόγω της κρίσης είναι σε δυσθεώρητα ύψη. Από την άλλη,οι στρατιές λαθρομεταναστών παρασιτούν σε βάρος μας, εγκληματούν ,βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν και τρομοκρατούν. Οι δείκτες εγκληματικότητας είναι πραγματικά κόλαφος για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που θέλουν οι πολυπολιτισμικοί ταγοί.:

Είναι λοιπόν φανερό ότι πλην μεμονωμένων περιστατικών βίας απέναντι σε αλλοδαπούς,που στην συντριπτική τους πλειοψηφία η αστυνομία αποδεικνύει ότι πρόκειται για αλλοδαπούς θύτες, είναι ηλίου φαεινότερων, με στοιχεία του υπουργείου ''Προστασίας'' του Πολίτη.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι αυτη.Ο πραγματικός ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων όσο και αν σκούζουν για τι αντίθετο οι τηλεδικαστές .


Πηγή : http://elnewsgr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου