Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ANTINEWS: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΑΣΑΜΕ!

Το ολοκληρωτικό Βατερλώ της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας στην επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής, δεν είναι μόνο δική μας διαπίστωση. 

Πλέον, το ομολογούν και τα πιο φωνακλάδικα διαδικτυακά παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη, στο Antinews! Διαβάστε τι αναφέρουν σχετικά, σε άρθρο με τον τίτλο «Αποσταθεροποίηση της χώρας, μέσω αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:



«Η κυβέρνηση έχει μπει σε έναν μονόδρομο ολικής σύγκρουσης με την Χρυσή Αυγή. Έκανε πλήρη, έως και ακραία, χρήση του νομικού οπλοστασίου που είχε στην διάθεσή της για να....
τα βάλει με την Χ.Α. Παράλληλα, εξαπέλυσε πλήρη επικοινωνιακή επίθεση εναντίον του κόμματος αυτού, με σκοπό να την τοποθετήσει στην θέση του απόλυτου θύτη, μετά την δολοφονία Φύσσα.

Έχοντας εγκλωβιστεί η κυβέρνηση σε μια (απόλυτη, πλέον) ανάγκη να κερδίσει το παιχνίδι με την Χ.Α., το χειρότερο που θα μπορούσε να της συμβεί, θα ήταν μια μετατόπιση της Χ.Α. από την θέση του θύτη, στην θέση του θύματος. Αυτό ήδη συνέβαινε, στα μάτια των οπαδών της Χ.Α., λόγω της συνολικής θεσμικής και επικοινωνιακής επίθεσης που το κόμμα αυτό δεχόταν μετά την δολοφονία Φύσσα. Ωστόσο, τώρα πια θα είναι πολύ δύσκολο να συντηρηθεί η θεσμική επίθεση, και μάλλον απολύτως αδύνατον να συντηρηθεί η επικοινωνιακή επίθεση.

Άρα, η κυβέρνηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά σε μια σχεδόν αναπόφευκτη πολιτική ήττα έναντι της Χ.Α., πολιτική ήττα σχεδόν υπαρξιακών διαστάσεων. Η Χ.Α. αποτελούσε μια πολύ σοβαρή πολιτική απειλή στα δεξιά της, προς στιγμήν φάνηκε μετά την δολοφονία Φύσσα ότι αυτή η απειλή τουλάχιστον ανασχέθηκε, όμως τώρα πια κινδυνεύει να ηττηθεί χωρίς να χρειάζεται η Χ.Α. να κάνει σχεδόν τίποτα. Ας αναλογιστούμε μόνον τι θα σημαίνει για την κυβέρνηση μια αρκετά πιθανή, πλέον, αθώωση του Μιχαλολιάκου και των λοιπών από τις (έτσι κι αλλιώς όχι ιδιαίτερα θεμελιωμένες) κατηγορίες που τους αποδίδονται…».

(ΥΓ): Κοινώς, Αντωνάκη χάσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου