Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Εμετική δήλωση Στρατούλη για τους δύο νεκρούς Χρυσαυγίτες: «Είναι δολοφονίες... διαπραγμάτευσης»!!!

«Φτύνει τους τάφους» των δύο παλικαριών που έπεσαν νεκρά από τις δολοφονικές σφαίρες των ψυχοπαθών "τρομοκρατών" το απόγευμα της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης δηλώνοντας πριν λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό:  «Οι δύο δολοφονίες δίνουν τη δυνατότητα στους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής από θύτες να μεταμφιεστούν σε θύματα και να "διαπραγματευθούν" με την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει πιο χαλαρά την επιχείρηση εξάρθρωσής της»!



Δηλαδή από αυτό το μακελειό με τα τρία θύματα το μόνο που έμεινε στον Δ.Στρατούλη ήταν η αγωνία του να μην "θυματοποιηθεί η Χρυσή Αυγή".

Αλλά και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Δραγασακης έκανε επίδειξη πολιτικού φανατισμού, δηλώνοντας:"Δεν νομίζω ότι η Χρυσή Αυγή έχει την ευκαιρία να εμφανίζεται ως θύμα. Θύμα είναι η συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά η Χρυσή Αυγή είναι πρωτεργάτης του κλίματος βίας..."

Ο φανατισμός και η πολιτική βλακεία σε όλο της το μεγαλείο...

Mα, η ΧΑ δεν είχε ανάγκη τέτοιου είδους "θυματοποίηση". Ήδη στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται πολύ ψηλά (γι αυτό και σταμάτησαν να δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες, αν έχετε προσέξει).

Ούτε πρόκειται να διαπραγματευθεί τίποτα και στο ελάχιστο, όπως διαβεβαιώνει μέσα από την φυλακή ο Ν.Μιχαλολιάκους: "Αγώνας μέχρι τέλους" είναι το σύνθημά του. "Ή το σύστημα ή η Ελλάδα θα επιβιώσει" είναι το μήνυμα που στέλνει μέσα από το γκουλάγκ του Κορυδαλλού.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου