Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Φήμες θέλουν την άφιξη του Galaxy S5 τον Ιανουάριο

Δεν υπάρχει διάψευση από τη Samsung

Και εκεί που η κατάσταση έδειχνε να ησυχάζει από φήμες σχετικά με το Samsung Galaxy S5, έρχεται μια νέα πληροφορία που μόνο ως «βόμβα» μπορεί να χαρακτηριστεί: Το Galaxy S5 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014!

Η Samsung δεν επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει, ως τώρα, αλλά το σκεπτικό πίσω από αυτήν την πληροφορία είναι λογικό: To S3 κυκλοφόρησε το Μάιο του 2012, ενώ το S4 το Μάρτιο του 2013. Γιατί το επόμενο της σειράς να μην κυκλοφορήσει σε ένα 10μηνο από τον προκάτοχό του;


Οι κακές γλώσσες, παρά την επιτυχημένη εμπορικά πορεία του Galaxy S4, κάνουν λόγο για απογοήτευση της Samsung, η οποία περίμενε ακόμη υψηλότερα οικονομικά αποτελέσματα. 

Μια άλλη εκδοχή λέει ότι η Samsung θέλει να παρουσιάσει το Galaxy S5 τον Ιανουάριο για να προλάβει τη φημολογούμενη κυκλοφορία των «μεγάλων» iPhone που ετοιμάζει η Apple για τις αρχές του 2014. Φυσικά, ούτε η Apple έχει παραδεχτεί επισήμως ότι πρόκειται να λανσάρει smartphones στις 5 ή 6 ίντσες. 



Στο Galaxy S5 αναμένουμε το ντεμπούτο του περίφημου 64-bit Exynos 5430 chip, κάμερα 16MP με προσεγμένες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα αυτά σε ένα ακόμη πιο slim design σε σχέση με το S4.www.newsbeast.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου