Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η ελλειπής σeξουαλική δραστηριότητα οδηγεί στο χωρισμό

Η ελλειπής σeξουαλική δραστηριότητα οδηγεί στο χωρισμό
Τέσσερα στα δέκα ζευγάρια φτάνει στο χωρισμό λόγω κακής επίδοσης στο κρεβατί, σύμφωνα με νέα έρευνα. Εάν το ταίρι δεν τους ικανοποιεί, τέλος και στα μέλια. 
  
Στην πραγματικότητα, ένας στους τέσσερις άντρες και μία στις πέντε γυναίκες πιστεύουν ότι ο συχνός οργ@σμός είναι πιο σημαντικός για την σχέση, παρά το αίσθημα του να είναι ερωτευμένοι.

Λιγότερα από τα μισά ζευγάρια είναι πλήρως ικανοποιημένα από τη συχνότητα των οργ@σμών τους.
Τα αποτελέσματα αυτά είναι νέας βρετανικής δημοσκόπησης, στην οποία έλαβαν μέρος 3.800 άνδρες και γυναίκες και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσα της βρετανικής Εθνικής Ημέρας Οργ@σμού (31 Ιουλίου).
Παρόλο που το 60% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι γενικώς είναι ικανοποιημένοι από τη σχέση τους συνολικά, το ποσοστό αυτό μειώθηκε στο 17% για τους άντρες και στο 6% για τις γυναίκες όταν τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν μεμονωμένα την σεξου@λική πλευρά της σχέσης τους.
Το 16% των ανδρών, εξάλλου, και το 13% των γυναικών είπαν ότι το κακό σeξ είναι η αιτία για την οποία χωρίζουν, ενώ το 39% ότι αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην απόφασή τους να χωρίσουν.
Όταν ρωτήθηκαν τι είναι αυτό που επηρεάζει την ικανότητά τους να έχουν οργ@σμό, η κούραση ανεδείχθη η πρώτη αιτία, με το 20% των γυναικών και το 23% των ανδρών να την επικαλούνται.
Δεύτερη συχνότερη αιτία για τις γυναίκες ήταν ζητήματα αυτοεκτίμησης και τρίτη η έλλειψη εpωτικής επιθυμίας.
Για το 15% των ανδρών, το ποτό ήταν το δεύτερο κυριότερο εμπόδιο στην κορύφωσή τους, με το άγχος για τη δουλειά να είναι το τρίτο το οποίο επηρεάζει αρνητικά τον οργ@σμό για το 12% αυτών.
Συνολικά, ένας στους τέσσερις ερωτηθέντες είπαν ότι αισθάνονται υποχρεωμένοι να έχουν οργ@σμό κάθε φορά που κάνουν σeξ. Το 27% των ανδρών και το 69% των γυναικών παραδέχτηκαν ότι κάποια στιγμή έχουν προσποιηθεί οργ@σμό.
Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό online καταστήματος σεξου@λικών βοηθημάτων, έδειξε επίσης ότι για το 47% των γυναικών η αφιέρωση περισσότερου χρόνου στα προκαταρκτικά θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, ενώ για το 54% των ανδρών τη διαφορά θα έκανε περισσότερο στοματικό σeξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου