Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο γραφείο Βαρβιτσιώτη!

Με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανώνυμη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και …
Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το βράδυ της Τετάρτης.
Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο γραφείο ΒαρβιτσιώτηΟπως επισημαίνει στην ανάρτησή της η οργάνωση «εδώ και 3 εβδομάδες η δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα έχει ανοίξει και πάλι τις δουλειές των οργανικών δημοσιογράφων και διανοούμενων, καθ’υπόδειξη των πολιτικών και οικονομικών αφεντικών τους. Νέο πεδίο δόξης λαμπρό για περαιτέρω διαστρέβλωση νοημάτων και καταστάσεων».
Μεταξύ άλλων αναφέρεται στις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή και τη θεωρία των δύο άκρων, τονίζοντας ότι «σκοπός της θεωρίας αυτής δεν είναι άλλος από το να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τους αγωνιστές και τους εν δυνάμει διασαλευτές της έννομης τάξης με τους ναζί».
«Δε μπορούμε παρά να περάσουμε για άλλη μια φορά στην επίθεση, χτυπώντας τους χειριστές των μαριονετών της Χ.Α. Ετσι, το απόγευμα της Τετάρτης 9/10, εισήλθαμε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτη στο κέντρο της Αθήνας, και αφού διασφαλίσαμε την ασφάλεια του προσωπικού του γραφείου, το πυρπολήσαμε. Όλα συνεχίζονται…», επισημαίνει η οργάνωση.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου