Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Κόστισε η απώλεια της Παιανίας»

Μπορεί να έφυγε για το Βέλγιο και την Κλαμπ Μπριζ, όμως ο Σπύρος Φουρλάνος δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός μέσος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως αποτελεί πλήγμα για τους «πράσινους» η απομάκρυνσή τους από την…

Παιανία και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την είσοδό τους στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.


Όσον αφορά τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, ξεκαθάρισε πως στόχος παραμένει η κατάκτηση του νταμπλ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σπύρος Φουρλάνος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:
«Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα παρά την αλλαγή προπονητή στο ξεκίνημα της σεζόν. Δυστυχώς από την Ευρώπη μείναμε εκτός νωρίς και ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ».
Για το πρώτο του ντέρμπι απέναντι στην Άντερλεχτ: «Ήταν καυτή η ατμόσφαιρα αλλά σε σχέση με ελληνικό ντέρμπι δεν γίνεται να κάνει σύγκριση. Ήταν σε απολύτως νορμάλ αθλητικά πλαίσια . Μας ωφέλησε από πλευράς ψυχολογία η νίκη που πήραμε και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια».
Για τη θέση που του ταιριάζει καλύτερα: «Αυτή τη στιγμή παίζω αμυντικό χαφ μαζί με κάποιον άλλον δίπλα μου. Ωστόσο πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα ως κεντρικός μέσος με δημιουργικό ρόλο».
Για τη Σούπερ Λίγκα και τον Παναθηναϊκό: «Συνολικά για το πρωτάθλημα πιστεύω ότι φέτος είναι ακόμη πιο ισοδύναμο γιατί οι ομάδες είναι πιο κοντά και αυτό εξυπηρετεί τον ανταγωνισμό. Χάσαμε την Παιανία γεγονός που κόστισε στην ομάδα. Προσωπικά ήμουν από εννιά χρονών στην Παιανία και νιώθω ακόμη κομμάτι της ομάδας. Πλέον υπάρχουν νέα πρόσωπα και πιστεύω ότι ο χρόνος θα δείξει. Τα σημάδια βελτίωσης που δείχνει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν ότι θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του και να πάρει θέση στα πλέι-οφ».
Για την προσαρμογή του στο Βέλγιο: «Είναι σημαντικό ότι είμαι μαζί με τον Βαλεντίνο Βλάχο στην ομάδα καθώς με βοηθάει πολύ στην προσαρμογή μου στην ομάδα. Είναι μια διαφορετική πόλη, ωστόσο, δεν είναι δύσκολες οι συνθήκες».
Για την Εθνική Ελλάδας: <em>«Έχουμε δείξει πως έχουμε προσωπικότητα και χαρακτήρα και στο τέλος το κάθε παιχνίδι καταλήγει σε εμάς, αυτό είναι σημαντικό και διαχωρίζει τις μεγάλες ομάδες από τις υπόλοιπες. Μακάρι να καταφέρω να κληθώ και γω κάποια στιγμή στις επιλογές του προπονητή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου