Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

NTOY THΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ... ΑΝΘΡΑΚΕΣ "ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!!!


Μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για τα οπλοστάσια της χρυσής αυγής σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πραγματοποιήθηκε από την αντιτρομοκρατική  εξονυχιστική έρευνα σε μοναστήρι στην Αττική. 
Για περίπου 6 ώρες, αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστικά όσο κι εξαντλητικά λεπτομερή έρευνα σε μονή του Ωρωπού, μετά από πληροφορία που αξιολογήθηκε ως εξαιρετικά σοβαρή, σε κελιά, αποθηκευτικούς και υπαίθριους χώρους. 
Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν δύο ειδικά εκπαιδευμένοι στην ανίχνευση εκρηκτικών σκύλοι, ενώ «επιστρατεύθηκαν» και ηλεκτρονικοί ανιχνευτές όπλων και πυρομαχικών με τους οποίους σκαναρίστηκαν οι αυλές της μονής και οι εξωτερικοί χώροι σε αρκετή μεγάλη ακτίνα από τον περίβολο. 
Μπορεί το αποτέλεσμα να μην δικαίωσε ούτε την πληροφορία, ούτε τις προσδοκίες πάνω στην οποία είχαν επενδυθεί, όμως δείχνει ένα σαφή προσανατολισμό και μια ερευνητική κατεύθυνση της αντιτρομοκρατικής σε ότι αφορά στην πιθανότητα αποθήκευσης όπλων της χρυσής αυγής σε εκκλησιαστικούς χώρους. 
Η έρευνα όπως είναι φυσικό κρατήθηκε μυστική, ενώ σημειώνουμε ότι δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε η οποιαδήποτε αντίδραση των σκύλων ή κάποιο άλλο εύρημα που να συνιστά ένδειξη προγενέστερης παρουσίας και ενδεχόμενο μεταφοράς τους.
www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου