Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Τα πέντε ''περίεργα'' πράγματα που ερεθίζουν τους άντρες στο SEX !




1. "Ζόρισέ" τον...
Κατά τη διάρκεια του σεξ, όσο και αν "τυπικά" ο ρόλος του "αφεντικού", θεωρητικά, ανήκει στον άντρα, ενίοτε η αντιστροφή αρκεί για να ερεθίσει.
Ενώ είσαι από πάνω του, για παράδειγμα, κλείστου το στόμα ή πιάστον από τον λαιμό με τα χέρια σου (μην τον αποτελειώσεις τον άνθρωπο) και δείξε πως είναι στο έλεός σου. Μπορεί να τον ξαφνιάσει, αλλά το πιθανότερο είναι να τον ερεθίσει ακόμη περισσότερο.

2. Κάνε... οπισθοχώρηση...
Αν έχετε κοιμηθεί μαζί, και εσύ σηκωθείς, για παράδειγμα, νωρίτερα για να ετοιμαστείς υποτίθεται για δουλειά, βγες απο το δωμάτιο και γύρνα μετά από 1 λεπτό πίσω και...άρπαξέ τον αμέσως. Δύσκολα να μην το εκτιμήσει δεόντως.

3. Μεταμορφώσου...
Και δεν εννοώ...κυριολεκτικά (αν και αυτό μπορεί να αποτελέσει μέρος αυτού του "σεναρίου"). Άλλαξε, προσωρινά, το στυλ σεξουαλικής σου συμπεριφοράς. Αν είσαι, για παράδειγμα, σχετικά μαζεμένη και συγκρατημένη, γίνει μια...Μαινάδα του σεξ. Δάγκωνέ τον, πάρε πρωτοβουλίες, ντύσου πρόστυχα. Κατάλαβες το μοτίβο. Αν είσαι απελευθερωμένη πάλι, παίξε τον ρόλο της..."παρθένας". Θα τον τρελλάνεις.

4. Μείνε ιδρωμένη....
Σαφώς, όλοι επιθυμούμε, συνήθως, ένα φρεσκοπλυμμένο και καθαρό σώμα. Όμως, ενίοτε, και ο ιδρώτας μπορεί να αποτελέσει αφροδισιακό. Δοκίμασε μόλις έχεις γυρίσει από το γυμναστήριό σου να τον...στριμώξεις και να το κάνετε έτσι ακριβώς όπως είσαι, απλώς βγάζοντας στα γρήγορα τα ρούχα του γυμναστηρίου - ή και απλώς κατεβαζοντας τη φόρμα. Για σκέψου, και ποιος δεν έχει φαντασίωση να κάνει σεξ στο γυμναστήριο;


5.
Γέλα...
Όχι, φυσικά, εις βάρος του. Αλλά από απόλαυση και ηδονή. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ αρκετά "σοβαροί". Ένα βραχνό, γεμάτο ευχαρίστηση και χαρά γέλιο (στην κατάλληλη στιγμή βέβαια - εκεί ειναι και το "δύσκολο") μπορεί να δημιουργήσει μια διαφορετική ατμόσφαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου