Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

5 βασικές ενδείξεις που μαρτυρούν ότι η σχέση σας βασίζεται μόνο στο sex

5 βασικές ενδείξεις που μαρτυρούν ότι η σχέση σας βασίζεται μόνο στο sex


Το sex και οι σχέσεις είναι 2 πράγματα εντελώς διαφορετικά. Βασικά μπορεί η σχέση να προυποθέτει το sex αλλά δυστυχώς το sex δεν προυποθέτει τη σχέση κι ας μπερδευόμαστε καμιά φορά!




Καλώς ή κακώς στις μέρες μας, και επειδή το να μπορέσεις να δημιουργήσεις μία σχέση φυσιολογική με όλα τα κομφόρ είναι κομματάκι δύσκολο, είναι συχνό φαινόμενο τα γνωστά σε όλους one night stands αλλά και οι ακόμα πιο γνωστοί, friends with benefits, δηλαδή 2 άνθρωποι που νιώθουν ερωτική έλξη μεταξύ τους, κάνουν sex και τίποτα παραπάνω! Εντελώς κακό δεν το λες κι αυτό, αλλά εμείς τα κορίτσια έχουμε την τάση κάποιες φορές να μπερδεύουμε τα πράγματα και να δενόμαστε συναισθηματικά, κάτι που οι άντρες κάνουν πολύ σπανιότερα!

  'Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, για να μη βασανίζεστε κιόλας, και να σας δώσουμε κάποιες βασικές ενδείξεις οι οποίες μαρτυρούν ότι η σχέση σας είναι μόνο για sex και τίποτα περισσότερο!

1. Με σύντροφο το... αλκοόλ: Είτε είστε εσείς, είτε αυτός, είτε και οι 2 μαζί, στις σεξουαλικές σας συνευρέσεις οι αναθυμιάσεις από το αλκοόλ υπάρχουν πάντα! Μπορείτε κάλλιστα να συμπερένετε ότι μάλλον δεν σας αντέχει χωρίς να είναι μεθυσμένος, κάτι το οποίο πιθανότατα να ισχύει και για εσάς! Δεν εννοούμε ότι κάθε φορά είστε λιώμα, αλλά έστω ένα ποτάκι ή λίγο κρασάκι θα έχει προηγθεί για να χαλαρώσετε και να γίνει η δουλίτσα, γιατί περί δουλίτσας πρόκειται, πιο εύκολα. Στο κάτω κάτω, δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσετε ψιλή κουβεντούλα οπότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να είστε απολύτως νηφάλιοι. Ή μήπως όχι;

2. Κάνετε πράγματα που έχουν σχέση με το sex: Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι συναντήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο σε σπίτια, σε ξενοδοχεία άντε και στο αμάξι. Ελάχιστες είναι οι φορές που το όλο σκηνικό περιλαμβάνει και κάτι άλλο, το οποίο είναι αποκλειστικά και μόνο ποτό! Δεν υπάρχει περίπτωση να σας προτείνει να πάτε για καφέ, δεν υπάρχει περίπτωση να σας προτείνει να πάτε για ψώνια ή θέατρο. Θα βγείτε, θα πιείτε και μετά θα πάτε να κάνετε sex! Απλά τα πράγματα...

3. Δεν μιλάτε στο τηλέφωνο: Βασικό χαρακτηριστικό των σχέσεων αυτών. Θέλετε να συννενοηθείτε; Μήνυμα άντε και κανά mail ή inbox στο facebook. Η κλήση είναι μόνο για αναπάντητη, για να δώσετε το σήμα, και τίποτε άλλο. Είναι λογικό να μην μιλάτε στο τηλέφωνο γιατί δεν έχετε τι να πείτε. Είναι επίσης λογικό να μην σας παίρνει τηλέφωνο γιατί δεν θέλει. Αν εσείς έχετε καψούρα, δοκιμάστε να τον πάρετε μια μέρα στο άσχετο και από την αντίδρασή του, πράττετε αναλόγως.

4. Δεν βγαίνετε με τις παρέες σας: Έχει ένα πάρτυ το βράδυ και παρόλο που βαριέται να πάει μόνος του, κάτι το οποίο σας έχει ο ίδιος πει αφού εσείς τον έχετε ρωτήσει τι σχέδια έχει, δεν κάνει την παραμικρή κίνηση να σας καλέσει! Μην σας πούμε, ότι αν θέλει να κάνει και sex, θα προσπαθήσει να φτιάξει έτσι τα πράγματα ώστε κανά 2ωρο πριν το πάρτυ να σκάσετε μύτη σπίτι του! Και μετά μην τον είδατε! Λογικό... Εκεί θα είναι οι φίλοι του οι οποίοι δεν θέλει να σας δουν. Ή απλά σας βαριέται! Λογικό... Εσείς γιατί επιμένετε δεν ξέρουμε.

5. Δεν μιλάτε στο ενδιάμεσο: Κάνατε sex πριν 3 μέρες; Τώρα νέα του να περιμένετε μετά από 2 βδομάδες περίπου, γιατί πολύ απλά, όχι μόνο αντέχει και μακριά σας αλλά δεν θέλει καν να δει τι κάνετε! Μπορεί ας πούμε να σας βλέπει online στο facebook και να μη στέλνει ούτε ένα γεια, ακόμα κι αν εσείς κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν είναι ότι είναι αγενής, που είναι, αλλά δεν νιώθει την ανάγκη να σας μιλήσει. Δεν είναι περίεργο. Είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που νιώθετε εσείς!

Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου