Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σε πάρτι οργίων η κόρη Προέδρου

Σε πάρτι οργίων η κόρη Προέδρου
Ακόμα ένα σκάνδαλο, αυτήν τη φορά «ροζ» απόχρωσης, συγκλονίζει την πολιτική σκηνή της Τσεχίας. Λίγο καιρό αφότου ο πρόεδρος Μίλος Ζέμαν χρειάστηκε να δικαιολογηθεί για το δημόσιο τρέκλισμά του υποστηρίζοντας πως ήταν άρρωστος, και όχι μεθυσμένος, τώρα θα πρέπει να βρει μια δικαιολογία για τις... prive αταξίες της 19χρονης κόρης του.
Η ξανθιά Κατερίνα Ζεμάνοβα καταγράφηκε από τον φακό να διασκεδάζει -μάλλον υπό την επήρεια μπόλικου αλκοόλ- σε πάρτι όπου καλεσμένοι ήταν και επαγγελματίες πορνοστάρ.



Η ίδια κάνει λόγο για μια κοπέλα που της μοιάζει, ωστόσο τα βίντεο και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο μάλλον δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. Σε αυτές εμφανίζεται ιδιαίτερα «άνετη» με όσα συμβαίνουν στο πάρτι. Πορνοστάρ έτοιμοι για όλα κάνουν ακόμη και σεξ με τα δεκάδες κορίτσια που βρίσκονται στον χώρο, χωρίς καμιά πλευρά να έχει την παραμικρή αναστολή. «Ηταν ένα πάρτι. Καταναλώθηκαν πάρα πολλά ποτά, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να αφήσει τους παριστάμενους αδιάφορους. Άλλωστε αυτό επιδιώκεται, να συμμετάσχουν όλοι» δήλωσε στην εφημερίδα ταμπλόιντ «Blesk Jan» ένας από τους πορνοστάρ που πρωταγωνίστησαν στην... απόλαυση των κοριτσιών.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τον πατέρα της 19χρονης, καθώς ο Τσέχος πρόεδρος βρίσκεται σε επίσημο ταξίδι στο Ισραήλ. Όταν όμως γυρίσει, θα χρειαστεί να δώσει απαντήσεις. Οσο για τη μητέρα της άτακτης νεαρής, λέγεται πως θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί. Η Ιβάνα Ζεμάνοβα είναι άτομο χαμηλών τόνων και αποφεύγει τη δημοσιότητα.
Η Κατερίνα όμως αρέσκεται να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και να «δημιουργεί» ειδήσεις, με τις εφημερίδες να μιλούν για το τελευταίο της φλερτ ή το τολμηρό μαγιό που φόρεσε στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κροατία.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου