Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

«Συναισθηματική Διαλεκτική» Μέθοδος Υποκριτικής και Προσωπικής ΑνάπτυξηςΣτις 14 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι νέες ομάδες «Συναισθηματικής Διαλεκτικής»
του Στέλιου Καλαθά, στο Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 στο Γκάζι και στο ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α στο Μαρούσι.Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, διδάσκει τη συγκεκριμένη μέθοδο με επιτυχία εδώ και εννέα χρόνια. Μετά την επιστροφή του από το Λος Άντζελες, όπου παρακολούθησε ο ίδιος μια σειρά σεμιναρίων πάνω στην υποκριτική, έρχεται να διδάξει στους μαθητές του νέες μεθόδους και τακτικές.

kalathas-1-27913


Η «Συναισθηματική Διαλεκτική» είναι μια βιωματική μέθοδος που αναδεικνύει τη δυναμική των συναισθημάτων μέσα από λόγο – διάλογο, ανακαλύπτοντας τη «θερμή» και ουσιαστική επικοινωνία, μέσα από την αλληλεπίδραση των 5 αισθήσεων.

Στο μάθημα διδάσκεται:
Υποκριτική – στοιχεία αυτοσχεδιασμού – σωστή επικοινωνία – γλώσσα σώματος – σκηνική παρουσία – ορθοφωνία – θεατρικό παιχνίδι – διαχείριση συναισθημάτων
Η μέθοδος δεν απευθύνεται μόνο σε μελλοντικούς ηθοποιούς, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων και της εσωτερικής αναζήτησης.

Σε γκρίζες εποχές, ρίχνουμε φως στο συναίσθημα!!

Για πληροφορίες- εγγραφές επικοινωνήστε στο 6946 105 520.

BLOG: synaisthimatikhdialektikh.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου