Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Σε καταστολή στο Δαφνί η Σταμάτη…


 Φρουρούμενη σε θάλαμο του ψυχιατρικού νοσοκομείου Αττικής εξακολουθεί να νοσηλεύεται (άγνωστο για πόσες ημέρες ακόμα) η Βίκυ Σταμάτη, η οποία εισήχθη στο Δαφνί αργά το απόγευμα της Τετάρτης.


 Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μόλις δύο 24ωρα μετά το άσκουσμα...
της καταδικαστικής απόφασης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (της επιβλήθηκε 12ετής ποινή κάθειρξης, χωρίς αναστολή) και την επιστροφή της στις φυλακές Κορυδαλλού, κατέρρευσε μέσα στο κελί της, έχασε τις αισθήσεις της και, αφού εξετάστηκε από το γιατρό των φυλακών, δόθηκε εντολή να μεταφερθεί επειγόντως σε ψυχιατρική κλινική.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε καταστολή σε απλό θάλαμο με άλλους ασθενείς. Οι γιατροί που την εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί ολοκληρωτική ψυχική κατάρρευση και της χορηγούν βαριά φαρμακευτική αγωγή, αν και η ίδια φέρεται ότι δεν ανταποκρίνεται, αρνούμενη ακόμα και να φάει.

 Σημειώνεται, πάντως ότι το γεγονός πως η Βίκυ Σταμάτη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα έγινε γνωστό τον Αύγουστο του 2012, όταν ο τότε συνήγορος υπεράσπισής της Βασίλης Χειρδάρης είχε καταθέσει στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή τη δεύτερη αίτηση, για να βγει από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους.




Πηγή: Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου