Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Η προσθετική στήθους βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών- Οχι όμως για τον προφανή λόγο


Οι γυναίκες που καταφεύγουν στο νυστέρι για προσθετική στήθους συχνά αναφέρουν πως η σεξουαλική τους ζωή βελτιώνεται έπειτα από την επέμβαση. Ο λόγος όμως δεν είναι ο προφανής.
Οπως εξηγούν οι ψυχολόγοι, αυτό που ενισχύει την αυτοπεποίθηση- και κατά συνέπεια το πόσο απολαμβάνει την ερωτική της ζωή- είναι το γεγονός ότι η γυναίκα έχει ξοδέψει χρήματα για τον εαυτό της.«Οταν έχουμε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, έχουμε ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων και χρόνου σε κάτι, τότε έχουμε την τάση να δικαιώνουμε την προσπάθεια», εξήγησε η καθηγήτρια ψυχολογίας Τόμι Αν Ρόμπερτς. «Το καλό συναίσθημα αυξάνεται εξαιτίας της προσπάθειας, όχι του αποτελέσματος», πρόσθεσε, σχολιάζοντας μία μελέτη με συμπέρασμα πως οι γυναίκες που έχουν εμφυτεύματα στήθους απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική ζωή τους.

Βέβαια, όπως επισήμανε και η ίδια, είναι μέρος της παγκόσμιας κουλτούρας να θεωρείται πως το στήθος υπάρχει για την απόλαυση των ανδρών. Οπως εξήγησε λοιπόν, αν οι γυναίκες πιστεύουν πως ο σύντροφός τους θα είναι περισσότερο ικανοποιημένος έπειτα από την επέμβαση, τότε και οι ίδιες απολαμβάνουν περισσότερο τα παιχνίδια με το έτερον ήμισυ.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου