Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Pre game Ελλάδα - Σλοβακία


Η Εθνική Ελλάδας θέλει μόνο νίκη την Παρασκευή (21:45 OteS1, MEGA, Sport24,gr) απέναντι στην Σλοβακία για να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα πρόκρισης απευθείας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μήτρογλου Χολέμπας Βάις Στοχ

Μόνο νίκη θέλει η Εθνική μας κόντρα στη Σλοβακία (21:45)! 

Τα τελευταία δυο παιχνίδια για τον 7ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική μας, θυμίζουν αρκετά αγώνα σκάκι, καθώς Ελλάδα και Βοσνία-Ερζεγοβίνη περιμένουν τη λάθος κίνηση που θα στείλει έναν από τους δυο απευθείας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.




Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί, όμως έχει ένα δύσκολο ματς με την Λιθουανία την τελευταία αγωνιστική που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στον όμιλο.

Στο στρατόπεδο της Ελλάδας ο Φερνάντο Σάντος έχει σκοπό να κατεβάσει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, ξεκινώντας από την αρχή τους Χριστοδουλόπουλο, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου.

Οι απουσίες στην άμυνα (Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος), το κέντρο (Κατσουράνης)  και ο μικροτραυματισμός που πέρασε ο Παπασταθόπουλος σίγουρα θα παίξουν ρόλο και ειδικά αν δεν ξεκινήσει ο τελευταίος είναι πιθανό να έχουμε αλλαγές στο αρχικό πλάνο.

Παραμένει επικίνδυνη

Το γεγονός πως η Σλοβακία δεν έχει κάποιο κίνητρο απέναντι στην Εθνική την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη, αφού θα παίξει ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητα.

Ο Γιάν Κόζακ είναι πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τους Βάις, Στοχ από τη στιγμή που γνωρίζουν καλά τους παίκτες της Ελλάδας.

Η απουσία του Χάμσικ είναι τεράστια, όμως οι Σλοβάκοι διαθέτουν και άλλους ποδοσφαιριστές με ποιότητα από τη μέση και μπροστά.

Ο 7ος όμιλος

Βοσνία-Ερζεγοβίνη 19 (25-5)
Ελλάδα 19 (9-4)
Σλοβακία 12 (9-7)
Λιθουανία 8 (7-10)
Λετονία 7 (8-16)
Λιχτενστάιν 2 (3-19)

Τα επόμενα ματς

Ελλάδα - Σλοβακία (11/10 21:45)
Ελλάδα - Λιχτενστάιν (15/10 20:00)
-----------------------------------------------
Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Λιχτενστάιν (11/10 20:00)
Λιθουανία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη (15/10 20:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου