Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Βόμβα Προκόπη Παυλόπουλου πριν απο λιγο: Ο Πάγκαλος προωθεί ύποπτες σκοπιμότητες των “νταβατζήδων”!

20131029-215901.jpg
Σήμερα όλοι πρόθυμα καταδικάζουν τις υποκλοπές των ΗΠΑ… Όταν όμως παρακολουθούσαν τον Καραμανλή, “Έφταιγε ο …Καραμανλής!”

Σημεία συνέντευξης στον Ρ/Σ Real FM και στον δημοσιογράφο κ. Σ. Κοτρώτσο, για τις δηλώσεις Πάγκαλου και τις υποκλοπές των ΗΠΑ:
«Έχω, από καιρό, επιβάλλει στον εαυτό μου –είναι θέμα πολιτικής αισθητικής και πολιτικής αξιοπρέπειας- να μην ασχολούμαι με τον κ. Πάγκαλο. 
Με προβληματίζουν όμως –άρα κατ’ ανάγκην ασχολούμαι μαζί τους- εκείνοι οι οποίοι «φιλοξενούν» προθύμως τον κ. Πάγκαλο στα ΜΜΕ. Και μάλιστα σε συγκεκριμένες στιγμές όπως η παρούσα. Νομίζω λοιπόν πως οι δικές τους σκοπιμότητες –όποιες και αν είναι, δεν βγάζω κάποιο συμπέρασμα- έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τις κατά καιρούς συνεντεύξεις και τα γραπτά του κ. Πάγκαλου.
Λυπούμαι για το κατάντημα των ΗΠΑ. Αυτής της μεγάλης Χώρας, με τους τόσο σημαντικούς συνταγματικούς θεσμούς, που κάποτε
επηρέασαν όλο τον δυτικό κόσμο και την δυτικού τύπου δημοκρατία. Είναι κρίμα οι ηγεσίες των ΗΠΑ να ευτελίζουν, με τη συμπεριφορά ή την ανοχή τους, αυτή τη Χώρα και το λαό της. Πολύ περισσότερο όταν έχουν ζήσει την τραυματική εμπειρία άλλων μεγάλων θεσμικών σκανδάλων, όπως εκείνο του Γουοτεργκέητ. Αποδεικνύουν ότι, δυστυχώς, δεν διδάχθηκαν. Επιπλέον ουδεμία δικαιολογία προληπτικών μέτρων κατά της τρομοκρατίας μετά την ανείπωτη τραγωδία των Δίδυμων Πύργων μπορεί να δικαιολογήσει τις μετέπειτα μεθόδους και την έκταση των παρακολουθήσεων από την NSA. Εκτός αν για τις ΗΠΑ ήταν ύποπτοι για τρομοκρατία π.χ. ο κ. Κ. Καραμανλής ή η κα Α. Μέρκελ και οι Κυβερνήσεις τους!
Με τα σημερινά δεδομένα, και αφού οι παρακολουθήσεις της NSA άρχισαν περίπου από το 2002, είναι πολύ δύσκολο να μην συνδυάσει κανείς –παρά τις διαφορετικές μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν- τις παρακολουθήσεις του κ. Κ. Καραμανλή και της Κυβέρνησής του ήδη από το 2004. Επειδή όμως η Ελληνική Δικαιοσύνη ερευνά το θέμα αυτό ακόμη –κι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σ’ αυτήν και στο σθένος των λειτουργών της- δεν πρόκειται να βγάλω οριστικά συμπεράσματα. Είναι όμως γεγονός ότι η Κυβέρνηση του κ. Κ. Καραμανλή είχε «ενοχλήσει» πολλούς και για πολλά. Καθένας γνωρίζει πια πώς και γιατί έπεσε η Κυβέρνηση του κ. Καραμανλή. Για τον ίδιο όμως και για όλους όσους διατελέσαμε μέλη της Κυβέρνησής του σημασία έχει όχι το γιατί και πόσο «ενοχλήθηκαν» κάποιοι και τι μεθόδους μετήλθαν εναντίον της. Αλλά ότι κάναμε στο ακέραιο το καθήκον μας απέναντι στον Τόπο για ύψιστης σημασίας εθνικά θέματα.
Και κάτι τελευταίο που δείχνει μέσα σε τι κλίμα κυβέρνησε ο κ. Κ. Καραμανλής: Σήμερα π.χ., στη Γερμανία, όλοι καταδικάζουν τις ΗΠΑ για τις υποκλοπές και συμπαρίστανται στην Κυβέρνηση της κας Α. Μέρκελ. Ενώ στην Ελλάδα, όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών κατά του κ. Κ. Καραμανλή και της Κυβέρνησής του, ιδίως η τότε Αξιωματική Αντιπολίτευση του κ. Γ. Παπανδρέου και τα φίλα προσκείμενα σ’ αυτήν ΜΜΕ έσπευσαν να φορτώσουν ακόμη και τις παρακολουθήσεις αυτές σε βάρος του κ. Κ. Καραμανλή και των μελών της Κυβέρνησής του! Χρειάζεται, λοιπόν, να προσθέσω κάτι περισσότερο; Εν πάση περιπτώσει είμαι βέβαιος ότι η αλήθεια δεν θ’ αργήσει ν’ αποκαλυφθεί σ’ όλη της την έκταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου