Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Ελεγκτής τρόλεϊ: Δεν ευθύνομαι εγώ για τον θάνατο του 19χρονου

 «Δεν ευθύνομαι εγώ για τον θάνατο του 19χρονου» αποκαλύπτει ο ελεγκτής που περιγράφει σήμερα on camera όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών στο τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο…

«Αθήνα – Περιστέρι».
Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα», δήλωσε ότι βλέπει διαρκώς τη στιγμή που πέφτει ο 19χρονος από το τρόλεϊ, ενώ επισημαίνει ότι στο συμβάν ήταν απλά θεατής.

Το χρονικό της μοιραίας νύχτας στο Περιστέρι
Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τον Αύγουστο ένα μοιραίο βράδυ στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών στο τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο «Αθήνα – Περιστέρι» με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του όταν πήδηξε από το όχημα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ελεγκτής ζήτησε από τον νεαρό το εισιτήριό του λέγοντάς του ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πληρώσει πρόστιμο. Όταν ο νεαρός του είπε ότι δεν έχει εισιτήριο, τότε ο ελεγκτής τον προειδοποίησε ότι «ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα». Από την πλευρά του ο νεαρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του απάντησε ότι δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του και συνέχισε λέγοντας: «είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».
Η συνέχεια ξεπερνάει κάθε φαντασία καθώς ξαφνικά ο νεαρός πάτησε το κόκκινο κουμπί με το οποίο ανοίγουν οι πόρτες του τρόλεϊ και πήδηξε εν κινήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου άφησε τη τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πάντως, πριν το άλμα στο κενό του 19χρονου είχε σημειωθεί και συμπλοκή με τον ελεγκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου