Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Παράταση ζωής για το θέατρο Βικτώρια

Παράταση ζωής για το θέατρο ΒικτώριαΗ πρόσφατη ανακοίνωση για το οριστικό κλείσιμο του θεάτρου Βικτώρια, κινητοποίησε εκπροσώπους του θεατρικού χώρου, με αποτέλεσμα μία παραγωγή να βοηθήσει το θέατρο που ίδρυσε ο Γιώργος Θεοδοσιάδης να αποφύγει, προσωρινά, το λουκέτο και να του δώσει μία τρίμηνη παράταση ζωής.
Με πρωτοβουλία του ηθοποιού Σπύρου Πούλη, μαθητή του αείμνηστου Γ. Θεοδοσιάδη, οι παραγωγοί της παράστασης «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης» αποφάσισαν, πριν την προγραμματισμένη περιοδεία τους σε Θεσσαλονίκη και Αυστραλία, να κάνουν μια τρίμηνη στάση στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου Βικτώρια.

«Η κίνηση αυτή είναι απ’ αυτές που τιμούν τον χώρο μας και χαρακτηρίζουν το ήθος του πολιτισμού που θα έπρεπε να θεωρούμε αυτονόητο ενώ δεν είναι» αναφέρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Δημήτρης Κομνηνός και προσθέτει: «Ελπίζω αυτή η τρίμηνη παράταση ζωής που τόσο γενναιόδωρα προσφέρθηκε στο θέατρο Βικτώρια, να δώσει και την ανάσα που χρειάζεται για να κάνει μια καινούρια αρχή. Πράγμα που, μέχρι σήμερα και πριν τη συνεργασία αυτή, ήταν αδύνατο».
«Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης» σε διασκευή και σκηνοθεσία των Ρέππα- Παπαθανασίου, θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου μετά την ολοκλήρωση της παράστασης «Γελώντας άγρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου