Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Σάντος: «Δυνατά από την αρχή κόντρα στο Λιχτενστάιν»

Σάντος: «Δυνατά από την αρχή κόντρα στο Λιχτενστάιν»

Να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα θα προσπαθήσει η Εθνική στο αυριανό παιχνίδι της με το Λιχτενστάιν επεσήμανε ο προπονητής της Εθνικής

Να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα θα προσπαθήσει η Εθνική στο αυριανό παιχνίδι της με το Λιχτενστάιν επεσήμανε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου. 

«Αν δεν συμβεί αυτό θα έχουμε πρόβλημα», πρόσθεσε. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με το Λιχτενστάιν: 
Για το παιχνίδι: 
«Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι και μετά θα δούμε τι θα κάνει η Βοσνία. Δεν θα ήθελα να ξέρω τι θα γίνεται στο άλλο παιχνίδι όμως σίγουρα θα μαθαίνουμε».
Για τα πλάνα του για την 11άδα και εάν θα κάνει αλλαγές: 
«Απουσιάζει σίγουρα ο Μανιάτης λόγω καρτών. Θέλω να προσέξουμε τον Παπασταθόπουλο και τον Τζιόλη. Θα είναι ρίσκο να χρησιμοποιήσουμε τον Σωκράτη και έτσι θα τον κρατήσουμε στον πάγκο. Θα δούμε την κατάσταση του Τζιόλη στη σημερινή προπόνηση. Θα μπουν σίγουρα νέα πρόσωπα για λόγους φρεσκάδας της 11άδας». 
Για το ενδεχόμενο να χαθεί η ομοιογένεια της ομάδας εάν γίνουν πολλές αλλαγές: 
«Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Εάν πίστευα ότι θα χάλαγε η χημεία της ομάδας δεν θα το έκανα. Όποιες αλλαγές και αν επιλέξω θα γίνουν για να δώσουν φρεσκάδα στην ομάδα και δεν θα αλλάξουν τα χαρακτηριστικά της». 
Για το πώς θα αντιμετωπίσει η Εθνική το παιχνίδι: 
«Θα μπούμε δυνατά από το ξεκίνημα όπως και στο β ημίχρονο του πρώτου αγώνα που είχαμε δώσει εκτός έδρας. Αν δεν συμβεί αυτό θα έχουμε πρόβλημα. Είναι μια καλή ομάδα το Λιχτενστάιν και προσπαθεί για το μάξιμουμ. Έχω δείξει στους παίκτες σε βίντεο ένα μέρος απ ο το πρώτο ημίχρονο και ένα μέρος του β’ του πρώτου μας αγώνα για να δουν τη διαφορά στην αγωνιστική τους παρουσία». 
Για την κακή εμφάνιση με Σλοβακία: 
«Ποτέ δεν είπα ότι παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Είχαμε καλά διαστήματα, ελέγξαμε τον ρυθμό και κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Είχαμε όμως και κενά στην απόδοσή μας. Πάνω από όλα μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Έχουμε κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος περισσότερο από εμένα που θέλει να βλέπει την Εθνική να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Θέλω να τονίσω ότι όλοι οι παίκτες από την πρώτη στιγμή με εξαίρεση ένα 45λεπτό , στον τομέα της δουλειά είχαν διάθεση τα έδωσαν όλα και προσπάθησαν για το καλύτερο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια». 
Αν πιστεύει στα θαύματα 
«Πιστεύω στο Θεό. Επειδή έχω πίστη, πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν. Πάντα πηγαίνω στην εκκλησία τις Κυριακές. Για δύο λόγους: γιατί βρίσκομαι στη ζωή και δεύτερο γιατί ζητάω να υπάρχει υγεία σε εμένα στα δικά μου πρόσωπα και την οικογένειά μου. Τώρα η Ελλάδα είναι η οικογένειά μου».
Πηγή sport-fm.gr
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου