Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Λιχτενστάιν

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Λιχτενστάιν

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε αναλυτικά για ό,τι έχει να κάνει με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη του Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 την Τρίτη 15/10/2013 και ώρα 20:00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά:

- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

- Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.

- Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

- Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1.

- Την ημέρα του αγώνα (15/10/2013) η διάθεση των εισιτηρίων, που τιμώνται 10, 15 και 20 ευρώ, θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου