Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ!

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ!Για την πρεμιέρα της Basket League ΟΠΑΠ 2013-2014, ο Ολυμπιακός απόψε (19:15, ΔΤ) θα αντιμετωπίσει στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας) Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό.


Οι ερυθρόλευκοι έχουν αυτοπεποίθηση και δείχνουν αποφασισμένοι για νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, έχοντας όλοι τους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο το δικό τους έξτρα κίνητρο για να κερδίσουν τους πράσινους.



Οι Πειραιώτες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση, σε ένα ματς το οποίο όμως θα αντιμετωπίσουν με σεβασμό και σοβαρότητα τον "αιώνιο" τους αντίπαλο. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκινούν με ντεσαβαντάζ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού λόγω τιμωρίας αρχίζουν την σεζόν με -2 στην βαθμολογία, οπότε η νίκη είναι σημαντική για εκείνους στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Διότι στο ενδεχόμενο που χάσουν, οι πράσινοι θα έχουν σχεδόν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των τελικών στα playoffs. Βέβαια, η ιστορία έχει αποδείξει πως σημασία έχει σε τι κατάσταση είσαι την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν θα κρίνονται οι τίτλοι, και όχι τώρα, αλλά αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα δώσει καλύτερη ψυχολογία στον νικητή ενόψει της συνέχειας.

Πηγή: Redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου